Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Legközelebb őket is felkérhetnéd valami aláfestő zenének, úgy is hasonló lehet a vásárlóréteg.Ha már az S-nélkül tartunk, akkor egy kis kéretlen hirdetés…
A bébikém új gazdáját keresi, ha valaki esetleg magáénak szeretne tudni egy hasonló Priort, de 6.3 AMG szívvel, akkor privátban… a klipphez pedig jó szórakozást.
Na azt nár nem tudjuk meg mire is gondoltál.Legközelebb őket is felkérhetnéd valami aláfestő zenének, úgy is hasonló lehet a vásárlóréteg.
Ottan írja, hogy MÁS webhelyen vagyon letiltve, ha YT-n nézed, akkor látod.Na azt nár nem tudjuk meg mire is gondoltál.
Sataliti-AudiNa azt nár nem tudjuk meg mire is gondoltál.
Aranyos vagy, de nem retardált vagyok csak valamiért nem nyitotta meg… Mellesleg ha nem a humor tooicba került volna ez a két csoda, akkor meglehetősen lecigányozva éreztem volna magam.Ottan írja, hogy MÁS webhelyen vagyon letiltve, ha YT-n nézed, akkor látod.
Szívesen.
Az egyik hozzászólás, ami nem alaptalan.Na azt nár nem tudjuk meg mire is gondoltál.
Az egyik hozzászólás, ami nem alaptalan.Legközelebb őket is felkérhetnéd valami aláfestő zenének, úgy is hasonló lehet a vásárlóréteg.
Azt hittem az lesz az ajándéka, hogy körülmetélteted őt is meg magadat is. Együtt, egyszerre, kis bulika…mondjuk amazokat nem tartják név szerint nyilván :/
Kiválasztom a macska karácsonyi ajándékát (valami töbszintes mászókás macskabútorra gondoltam),
az fontosabb. Aztán meglátom, mit találok.
Az állatkínzás.Azt hittem az lesz az ajándéka, hogy körülmetélteted őt is meg magadat is. Együtt, egyszerre, kis bulika…
Kérlek ne beszélj így a Szőrről!Az állatkínzás.
abba is bele van gravírozva, hogy "The Killers of Sinwar" ?FM78, 46 éve kezdték gyártani. Nekem is ilyen van, nagyon szeretem.
Nem, nekem az a verzió van, amibe a ”Död åt ZOG!” van gravírozva.abba is bele van gravírozva, hogy "The Killers of Sinwar" ?