Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 566
12 495
113
...gépkocsivezetőként a baráti köröm leginkább gyógytornászokból áll...pontosítok; gyógytornász hölgyekből:rolleyes:

Rendszeresen együtt ebédeltünk az akkori munkahelyen. Hiába na; evés közben jön meg az étvágy:cool:

Az egyik csaj nagyon okos, talpraesett volt, de a humor...az nem ment át neki, a poénok rendre nem jöttek le, volt hogy csak másnap jött oda hozzám, hogy már érti.
Az egyik alkalommal a menühöz banán is járt.
Én pedig (az aznapi asztaltársaság egyedüli férfitagjaként) szép egyenes, vastag, méretes, impozáns példányt kaptam.
A csaj ült velem szemben, s ahogy meglátta a banánomat:D, sóvárgóan felkiáltott:
- Mekkora banánod van!
A többi csaj visítva felröhögött, ő meg csak ült és értetlenül pislogott körbe, hogy min mulatunk ennyire?
A reakcióm pedig megsemmisítőre sikeredett:

- Nekem ne mondja senki, hogy Freudnak nem volt igaza a nők péniszirigységével kapcsolatban!

Még erre is csak kínos és értetlen bazsajgás volt részéről a reakció, úgyhogy a többi csaj világosította fel - a szokásos szabadszájú módjukon.

Hahh...a régi szép idők...

(Amúgy ez volt az a társaság, akik - még csak a kilencvenes, az erotikára éppen csak rácsodálkozó években járunk! - rendre méretes vibrátort és dildót vettek és adtak át, váratlanul nagy köszöntő bulit csapva a szemérmesebb új kollegináknak)

Még mindig a felvilágosításilag a maihoz képest naív kilencvenes években járunk.

Ugyanez a társaság. Napközben rendre beugrottam hozzájuk vagy a tornaterembe - vagy az öltözőjükbe
:p
.

Az egyik fiatalabb, álmatag és ábrándos szemű kolleginának még sohasem volt pasija.
Nyűgösségét, testi-lelki nyavajáit nem tudta mire vélni, a kolléganői tapintatos, finom célzásait (dugasd már meg magad!) nem vette komolyan.
Elment a házorvoshoz, akinek szintén lejött, hogy mi lehet a gond.
Próbálta finoman, tapintatosan rávezetni, hogy vitaminhiány lesz az:rolleyes:, de ő csak szó szerint vette, s onnantól kezdve mindig rágcsált valami zöldséget, gyümölcsöt.

Akkortájt is az egyik alkalommal szokás szerint beugrottam hozzájuk a tornaterembe, beszélgettünk és megkérdeztem, hogy hol van a kollegina?
  • Bent ül a wécében és répázik.
  • o_O?

Ebben a pillanatban lépett be a tornaterembe és igen; tüntette el az utolsó darabját a...a...a tárgyi bizonyítéknak:D

Persze kitört a röhögés, de ő természetesen mai napig (már rég tisztességes családanya) sem tudja, hogy mi többiek min nevettünk akkor.:)

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 566
12 495
113
Én a p..nát nem ismertem már fel a múltkor... :( Azt hittem, hogy nyílt seb és bekötöztem :(

Három idős, roskatag bácsi ül a parkban egy padon.
Elmegy előttük egy bombázó csajszi.
  • Hú de meg...simogatnám!
  • Húuhúu de meg...puszilgatnám!
Mire a harmadik:
- Húú...húú de meg...meg...mit is szoktunk még csinálni?

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 835
12 994
113
Nem igazán humor, de ide jobban illik.... Indiai utcai Tako készítése.

Amugy lany baratom parja (orvos) elment idiaba es mindenki elfopafazta neki ne egyen az utcai arusoktol, na de evett (nem az eszeert szeretik az is biztos) pár orara hatalmas hasi gorcsok az lett estere mar korhazban volt majd hala a draga biztositasanak haza hoztak repulovel a korhazba ahol 2 hetig fekudt fosot es hanyt. :D

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 748
32 201
113
Amugy lany baratom parja (orvos) elment idiaba es mindenki elfopafazta neki ne egyen az utcai arusoktol, na de evett (nem az eszeert szeretik az is biztos) pár orara hatalmas hasi gorcsok az lett estere mar korhazban volt majd hala a draga biztositasanak haza hoztak repulovel a korhazba ahol 2 hetig fekudt fosot es hanyt. :D
Fogat mosni is csak palackos vízzel ilyen helyen, na meg minden étkezés előtt és után egy feles házi pálesz.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 821
34 865
113

Fél a banántól a svéd miniszter, szakmai segítségre van szüksége​

Egy svéd miniszter – név szerint Paulina Brandberg, aki a nemek közötti egyenlőségért felel – bárhová is megy, az irodája figyelmeztető e-mailt küld a helyszínre, hogy távolítsák el az összes banánt mindenhonnan. Brandberg ugyanis ételfóbiában, vagyis egész pontosan fruchtofóbiában szenved, de a hírek szerint csak a banán van rá ilyen hatással.

Az aszotttól is? :rolleyes:
Én a p..nát nem ismertem már fel a múltkor... :( Azt hittem, hogy nyílt seb és bekötöztem :(
Akkor szaglásod sincs...
Gyanús vagy nekem...lányokkal barátkozol? Elkaphattál valamit @sixtus -tól...:oops:
Orvosok......

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 835
12 994
113
Az aszotttól is? :rolleyes:

Akkor szaglásod sincs...

Gyanús vagy nekem...lányokkal barátkozol? Elkaphattál valamit @sixtus -tól...:oops:
Orvosok......
Lany suttogonak csufoltak sulibana fiuk mert szinte csak lany baratom volt, aztan mikor kozep sulis lettem es ugyanugy lany barataim voltak de azt kurrantottam meg amelyiket akartam hirtelen oda lett ez a gunynev :p :cool:

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 821
34 865
113
Én is jelentkeztem egy meghirdetett állásra. Egy apácanevelde/lánykollégiumba kerestek éjszakás ügyeletest....ingyen mentem volna, nem engedték :( Pereljek???
Szerencsédre! Gondolj bele! 100 nő egyszerre menstruál, diskurál, instruál, konspirál, inszinuál....brrrr....ja és b@sz@tlan....
Halálos veszedelem torkából mentett ki a Sors...biztos még tervei vannak Veled.
A váltó ma is létező konstrukció tudtommal felek közt, a törvényileg szabályozott a váltók kiállítása és leszámítolása. Nem elterjedt, mert erős korlátai vannak, de létező, jogszerű, (bizonyos korlátok közt) működő intézmény.
A vasútnál sokat használják... :oops:
Amúgy tuti van valalmi tudományàg ami az asztrológia poltikára gyakorolt hatásait kutatja.
Asztropolitológia elmélet?