Az szomoru,tudok egy jo szemeszt a 22.kerbenÉn a p..nát nem ismertem már fel a múltkor... Azt hittem, hogy nyílt seb és bekötöztem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az szomoru,tudok egy jo szemeszt a 22.kerbenÉn a p..nát nem ismertem már fel a múltkor... Azt hittem, hogy nyílt seb és bekötöztem
...gépkocsivezetőként a baráti köröm leginkább gyógytornászokból áll...pontosítok; gyógytornász hölgyekből
Rendszeresen együtt ebédeltünk az akkori munkahelyen. Hiába na; evés közben jön meg az étvágy
Az egyik csaj nagyon okos, talpraesett volt, de a humor...az nem ment át neki, a poénok rendre nem jöttek le, volt hogy csak másnap jött oda hozzám, hogy már érti.
Az egyik alkalommal a menühöz banán is járt.
Én pedig (az aznapi asztaltársaság egyedüli férfitagjaként) szép egyenes, vastag, méretes, impozáns példányt kaptam.
A csaj ült velem szemben, s ahogy meglátta a banánomat, sóvárgóan felkiáltott:
- Mekkora banánod van!
A többi csaj visítva felröhögött, ő meg csak ült és értetlenül pislogott körbe, hogy min mulatunk ennyire?
A reakcióm pedig megsemmisítőre sikeredett:
- Nekem ne mondja senki, hogy Freudnak nem volt igaza a nők péniszirigységével kapcsolatban!
Még erre is csak kínos és értetlen bazsajgás volt részéről a reakció, úgyhogy a többi csaj világosította fel - a szokásos szabadszájú módjukon.
Hahh...a régi szép idők...
(Amúgy ez volt az a társaság, akik - még csak a kilencvenes, az erotikára éppen csak rácsodálkozó években járunk! - rendre méretes vibrátort és dildót vettek és adtak át, váratlanul nagy köszöntő bulit csapva a szemérmesebb új kollegináknak)
Én a p..nát nem ismertem már fel a múltkor... Azt hittem, hogy nyílt seb és bekötöztem
Mar a video nezese kozben ossze fostam magam,koszonom!Nem igazán humor, de ide jobban illik.... Indiai utcai Tako készítése.
Тесак Новости klipjei | VK
vk.com
Amugy lany baratom parja (orvos) elment idiaba es mindenki elfopafazta neki ne egyen az utcai arusoktol, na de evett (nem az eszeert szeretik az is biztos) pár orara hatalmas hasi gorcsok az lett estere mar korhazban volt majd hala a draga biztositasanak haza hoztak repulovel a korhazba ahol 2 hetig fekudt fosot es hanyt.Nem igazán humor, de ide jobban illik.... Indiai utcai Tako készítése.
Тесак Новости klipjei | VK
vk.com
Nem a szememmel van baj...öregszem...a régen látott dolgokat sokszor elfelejtemAz szomoru,tudok egy jo szemeszt a 22.kerben
Fogat mosni is csak palackos vízzel ilyen helyen, na meg minden étkezés előtt és után egy feles házi pálesz.Amugy lany baratom parja (orvos) elment idiaba es mindenki elfopafazta neki ne egyen az utcai arusoktol, na de evett (nem az eszeert szeretik az is biztos) pár orara hatalmas hasi gorcsok az lett estere mar korhazban volt majd hala a draga biztositasanak haza hoztak repulovel a korhazba ahol 2 hetig fekudt fosot es hanyt.
Félek rákérdezni, miért pont banántól fél?
Az aszotttól is?Fél a banántól a svéd miniszter, szakmai segítségre van szüksége
Egy svéd miniszter – név szerint Paulina Brandberg, aki a nemek közötti egyenlőségért felel – bárhová is megy, az irodája figyelmeztető e-mailt küld a helyszínre, hogy távolítsák el az összes banánt mindenhonnan. Brandberg ugyanis ételfóbiában, vagyis egész pontosan fruchtofóbiában szenved, de a hírek szerint csak a banán van rá ilyen hatással.
Fél a banántól a svéd miniszter, szakmai segítségre van szüksége
Szerinte ez „a világ legőrültebb fóbiája”.index.hu
Akkor szaglásod sincs...Én a p..nát nem ismertem már fel a múltkor... Azt hittem, hogy nyílt seb és bekötöztem
Gyanús vagy nekem...lányokkal barátkozol? Elkaphattál valamit @sixtus -tól...Amugy lany baratom parja (orvos) elment idiaba es mindenki elfopafazta neki ne egyen az utcai arusoktol, na de evett (nem az eszeert szeretik az is biztos) pár orara hatalmas hasi gorcsok az lett estere mar korhazban volt majd hala a draga biztositasanak haza hoztak repulovel a korhazba ahol 2 hetig fekudt fosot es hanyt.
Lany suttogonak csufoltak sulibana fiuk mert szinte csak lany baratom volt, aztan mikor kozep sulis lettem es ugyanugy lany barataim voltak de azt kurrantottam meg amelyiket akartam hirtelen oda lett ez a gunynevAz aszotttól is?
Akkor szaglásod sincs...
Gyanús vagy nekem...lányokkal barátkozol? Elkaphattál valamit @sixtus -tól...
Orvosok......
Én a barátaimmal inni meg verekedni szoktam...Lany suttogonak csufoltak sulibana fiuk mert szinte csak lany baratom volt, aztan mikor kozep sulis lettem es ugyanugy lany barataim voltak de azt kurrantottam meg amelyiket akartam hirtelen oda lett ez a gunynev
Jaja azok a pasi baratok,de erdemes tartani noiket is mas szuksegeletek kielegitesere isÉn a barátaimmal inni meg verekedni szoktam...
Jaja azok a pasi baratok,de erdemes tartani noiket is mas szuksegeletek kielegitesere is
Ha lanyaitok van es egy helyes penzugyor a fiu baratja akkor nyugidtan sirhattok..fix hogy meg lesz hajtva a kicsi
Szerencsédre! Gondolj bele! 100 nő egyszerre menstruál, diskurál, instruál, konspirál, inszinuál....brrrr....ja és b@sz@tlan....Én is jelentkeztem egy meghirdetett állásra. Egy apácanevelde/lánykollégiumba kerestek éjszakás ügyeletest....ingyen mentem volna, nem engedték Pereljek???
A vasútnál sokat használják...A váltó ma is létező konstrukció tudtommal felek közt, a törvényileg szabályozott a váltók kiállítása és leszámítolása. Nem elterjedt, mert erős korlátai vannak, de létező, jogszerű, (bizonyos korlátok közt) működő intézmény.
Amúgy tuti van valalmi tudományàg ami az asztrológia poltikára gyakorolt hatásait kutatja.
Asztropolitológia elmélet?