Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
822
2 233
93
Moore nekem túl jampi Bondnak. De még mindig jobb, mint pl Brosnan volt.
Részemről az etalon az Connery -Isten nyugosztalja.
0x0.jpg

De D.Craig sem volt olyan rossz.
Az meg, hogy meleg az teljesen ki van zárva. Több nőt fektetett meg, mint az egész fórum összesen.
Connery, Moore és Brosnan. Ők voltak az igazi Bond.
Connery (skót) adta meg alapot hozzá a stilusával. Moore (angol) az igazi angol gentleman stilusával.
Mig Brosnan (ir) volt az összegzése nekik.

A többiek a futottak még kategoria.
Szerintem!

• Imádom
Reactions: sixtus

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 420
25 183
113
Connery (skót) adta meg alapot hozzá a stilusával. Moore (angol) az igazi angol gentleman stilusával.

Szerintem!
ízlés kérdése persze, így nem vita.
Nekem Moore túl bohóc, hogy nevén nevezzük. Brosnan meg túltolt nyálgép

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 537
18 822
113

Szerintem!
Igen igen....Nekem Roger Moore ami megtestesíti az angolokat :) Igen igen... sok sok szívecske emote! (úgy tudok rajongani mint egy gyerek :) )

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 537
18 822
113
@SirHiggins Látod látod...ezért vagyunk emberek...mert sok mindent utálok amit képviselsz, de van olyan dolog amiben egyet értünk, még ha "Moszkovita" is vagyok :D (ezért is ne szennyezd a pályámat, én se megyek a tiédre) :D

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 420
25 183
113
@SirHiggins Látod látod...ezért vagyunk emberek...mert sok mindent utálok amit képviselsz, de van olyan dolog amiben egyet értünk, még ha "Moszkovita" is vagyok :D (ezért is ne szennyezd a pályámat, én se megyek a tiédre) :D
Ok, ha a ruszkik jönnek, majd te intézel nekem zsák krumplit, ha Őfelsége hadserege, akkor pedig én neked.

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 606
12 723
113
Ma hallottam:

Elmegy egy férj a római katolikus paphoz gyónni:

• Mit vétkeztél fiam?
  • Elhívott egy nő, hogy szereljem össze az új szekrényét. Elment vele az idő, s jött egy nagy zápor.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, iszogattunk, az ágyban kötöttünk ki; megtörtént, ami ilyenkor szokott.
  • Ejnye fiam, ez nagyon nagy bűn, most milyen penitenciát szabjak ki rád!?
  • ...de van más is...
  • Mit követtél még el!?
  • Elhívott egy nő, hogy szereljem fel az új csillárját. Elment vele az idő, s jött egy nagy zivatar.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, iszogattunk, az ágyban kötöttünk ki; vele is megtörtént, ami ilyenkor szokott.
  • Ejnye fiam, ez így dupla akkora bűn, most milyen penitenciát szabjak ki rád!?
  • ...de van más is...
  • ...hát mit követtél még el!?
  • Elhívott az egyik haverom, hogy segítsek szerelni a kocsiját. Elment vele az idő, nem is tudtuk befejezni s közben leszakadt az ég.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, jól berúgtunk, megtörtént, aminek nem kellett volna megtörténnie...

- Most menj haza, amíg le nem szakad az ég!

• Vicces
Reactions: Kávé