ó, az etoni fiúkSzerintem majd mesél E(l)ton szkúl. Erre utalt fentebb az Eltonnal.
Sorok közt olvasás, szimbolizmus és frajdielszólás kombinációi még nem mennek...![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ó, az etoni fiúkSzerintem majd mesél E(l)ton szkúl. Erre utalt fentebb az Eltonnal.
Sorok közt olvasás, szimbolizmus és frajdielszólás kombinációi még nem mennek...![]()
Ne is mond ezeket a bànat kabaladögöket....No offence. Én bírom őket.
Van az a szint, amikor cső melegnek is kinézel, akkor is van annyi dolog már, amit letettél, hogy az sem számít.
Főleg ha kecskéjük is van.
![]()
ó, én ezeket naggggyon bírom pedigNe is mond ezeket a bànat kabaladögöket....
Castelben 99-ben, màsodosztàlyù légiòsként, tisztelegnem kellett egy büdös,alattomos korcsnak.
Szolgàlati ideje alapjàn màr tizedes volt....
Meneteltél vagy futottàl alakzatban az a retkes meg harapdàlt.
Vagy 3 év mùlva jött el a bosszú ideje...
Tizedes képzőn voltam, beosztottak készültségbe....mikor vettük àt a fogdàt....
A retkes dutyiba volt....
Beszart az ezred pk irodàjàba, kapot 15 napot, amiért a szőnyegre, lefokoztàk első osztàlyùvà....
Hosszú volt neki az a szolgàlat...
Bides korcs.
![]()
Nem szimbolikàzom.Szerintem majd mesél E(l)ton szkúl. Erre utalt fentebb az Eltonnal.
Az kos (juh), de ne zavarjon.No offence. Én bírom őket.
Van az a szint, amikor cső melegnek is kinézel, akkor is van annyi dolog már, amit letettél, hogy az sem számít.
![]()
Szőrmòkot ennyi nem àllítja meg...Az kos (juh), de ne zavarjon.![]()
Ejnye papajoe,Húzzatok a prájdra búgni innen!
Ilyenért boxban leléptetnek.Ejnye papajoe,
E mögött a durva nyelvezet mögött nem rejtett énedtöl való félelem rejtözik?
![]()
Te bmeg egy kibszott beteg vagy Haver.... ...és tudod mi a vicc?? Hogy nem rájátszol a poén miatt!No offence. Én bírom őket.
![]()
Ejnye papajoe,
E mögött a durva nyelvezet mögött nem rejtett énedtöl való félelem rejtözik?
![]()
haLYó-hanemLYó, ugye?Húzzatok a prájdra búgni innen!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..