ó, az etoni fiúkSzerintem majd mesél E(l)ton szkúl. Erre utalt fentebb az Eltonnal.
Sorok közt olvasás, szimbolizmus és frajdielszólás kombinációi még nem mennek...![]()
ó, az etoni fiúkSzerintem majd mesél E(l)ton szkúl. Erre utalt fentebb az Eltonnal.
Sorok közt olvasás, szimbolizmus és frajdielszólás kombinációi még nem mennek...![]()
Ne is mond ezeket a bànat kabaladögöket....No offence. Én bírom őket.
Van az a szint, amikor cső melegnek is kinézel, akkor is van annyi dolog már, amit letettél, hogy az sem számít.
Főleg ha kecskéjük is van.
![]()

ó, én ezeket naggggyon bírom pedigNe is mond ezeket a bànat kabaladögöket....
Castelben 99-ben, màsodosztàlyù légiòsként, tisztelegnem kellett egy büdös,alattomos korcsnak.
Szolgàlati ideje alapjàn màr tizedes volt....
Meneteltél vagy futottàl alakzatban az a retkes meg harapdàlt.
Vagy 3 év mùlva jött el a bosszú ideje...
Tizedes képzőn voltam, beosztottak készültségbe....mikor vettük àt a fogdàt....
A retkes dutyiba volt....
Beszart az ezred pk irodàjàba, kapot 15 napot, amiért a szőnyegre, lefokoztàk első osztàlyùvà....
Hosszú volt neki az a szolgàlat...
Bides korcs.
![]()
Nem szimbolikàzom.Szerintem majd mesél E(l)ton szkúl. Erre utalt fentebb az Eltonnal.
Az kos (juh), de ne zavarjon.No offence. Én bírom őket.
Van az a szint, amikor cső melegnek is kinézel, akkor is van annyi dolog már, amit letettél, hogy az sem számít.
![]()

Szőrmòkot ennyi nem àllítja meg...Az kos (juh), de ne zavarjon.![]()

Ejnye papajoe,Húzzatok a prájdra búgni innen!

Ilyenért boxban leléptetnek.Ejnye papajoe,
E mögött a durva nyelvezet mögött nem rejtett énedtöl való félelem rejtözik?
![]()

Te bmeg egy kibszott beteg vagy Haver.... ...és tudod mi a vicc?? Hogy nem rájátszol a poén miatt!No offence. Én bírom őket.
![]()

Ejnye papajoe,
E mögött a durva nyelvezet mögött nem rejtett énedtöl való félelem rejtözik?
![]()
haLYó-hanemLYó, ugye?Húzzatok a prájdra búgni innen!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..