Humor

Már volt róla szó, de a képesítés fontos. :)

4829a620417c1da621c9b806e86af970.jpg

Csodálkozni fogsz,ez egy ajánlott eljárás harapási görcs esetére, mert olyan fájdalmat okoz, hogy feloldódik a görcs. Nem akarok belegondolni milyen lélekjelenlét kell hozzá!
Mivel a szája foglalt, ezért nem tud megharapni! :D Amúgy amit írtam, a véknyánál kell megfogni és hátrafele húzni. Ha egy "pit" típusú kutya szájzárat kap, akkor te ki is belezheted, mert ez nem akaratlagos, hanem izomgörcsreflex...olyasmi mint az összeragadás...ha akarná a kutya sem tudja befolyásolni...
Mondjuk jó tudni, hogyha egy "művésznő" ráfogaz a "cerkára" akkor mi a teendő, csak nehogy élvezze...:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: megazez and Ramzana
Mivel a szája foglalt, ezért nem tud megharapni! :D Amúgy amit írtam, a véknyánál kell megfogni és hátrafele húzni. Ha egy "pit" típusú kutya szájzárat kap, akkor te ki is belezheted, mert ez nem akaratlagos, hanem izomgörcsreflex...olyasmi mint az összeragadás...ha akarná a kutya sem tudja befolyásolni...
Mondjuk jó tudni, hogyha egy "művésznő" ráfogaz a "cerkára" akkor mi a teendő, csak nehogy élvezze...:rolleyes:
Szakirodalomban olvastam, der már akkor sem akartam belegondolni, azért a művésznő szituációba sem!

A víz is jó, csak nem 3 deci, hanem egy vödör.

Csodálkozni fogsz,ez egy ajánlott eljárás harapási görcs esetére, mert olyan fájdalmat okoz, hogy feloldódik a görcs. Nem akarok belegondolni milyen lélekjelenlét kell hozzá!

Volt nem is oly rég említve a sajtóban ez, de nem tudtam hogy komoly-e vagy sem. Nem kicsit bizarr. És ha komoly is, akkor is megcsinálni eléggé undi...

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Volt nem is oly rég említve a sajtóban ez, de nem tudtam hogy komoly-e vagy sem. Nem kicsit bizarr. És ha komoly is, akkor is megcsinálni eléggé undi...

...valamikor a XX. század elején két francia idegenlégiós járőrözik a szavannán.
Az egyiket - ama nemzetes szervén - megmarja egy kígyó.
A másik odarohan egy közelben levő telefonpóznához, rácsatlakozik a hordozható tábori telefonnal és máris hívja a helyőrséget.
- Hívjátok gyorsan a telefonhoz az orvost!
.
.
.
  • A járőrtársamat megmarta egy kígyó!
  • Milyen színű ki a kígyó?
  • Szürkésbarna!
.
  • Na mit mond a doki?
  • Várjál már, most fog válaszolni!
.
- ...ki kell szívni a sebet!
.
  • Na mit mondott?
  • Komám megdöglesz...

Egy ismerős malamutokat tenyésztett, járt is szánversenyekre, stb. Tehát érti a csíziót.
Volt egy nézeteltérése vkivel, aki úgy gondolta ráuszítja a dobermannját (vagy kettőt? nem emlékszem már).
Most ő azt csinálta, hogy a kezére harapott a kutya, de nem kiráncigálni akarta a szájából, hanem lenyomta a torkára.
El is engedte.