Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 953
27 841
113
Már volt róla szó, de a képesítés fontos. :)

4829a620417c1da621c9b806e86af970.jpg

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 797
39 151
113
Csodálkozni fogsz,ez egy ajánlott eljárás harapási görcs esetére, mert olyan fájdalmat okoz, hogy feloldódik a görcs. Nem akarok belegondolni milyen lélekjelenlét kell hozzá!
Mivel a szája foglalt, ezért nem tud megharapni! :D Amúgy amit írtam, a véknyánál kell megfogni és hátrafele húzni. Ha egy "pit" típusú kutya szájzárat kap, akkor te ki is belezheted, mert ez nem akaratlagos, hanem izomgörcsreflex...olyasmi mint az összeragadás...ha akarná a kutya sem tudja befolyásolni...
Mondjuk jó tudni, hogyha egy "művésznő" ráfogaz a "cerkára" akkor mi a teendő, csak nehogy élvezze...:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: megazez and Ramzana

Jano64

Well-Known Member
2021. március 7.
427
2 430
93
Mivel a szája foglalt, ezért nem tud megharapni! :D Amúgy amit írtam, a véknyánál kell megfogni és hátrafele húzni. Ha egy "pit" típusú kutya szájzárat kap, akkor te ki is belezheted, mert ez nem akaratlagos, hanem izomgörcsreflex...olyasmi mint az összeragadás...ha akarná a kutya sem tudja befolyásolni...
Mondjuk jó tudni, hogyha egy "művésznő" ráfogaz a "cerkára" akkor mi a teendő, csak nehogy élvezze...:rolleyes:
Szakirodalomban olvastam, der már akkor sem akartam belegondolni, azért a művésznő szituációba sem!

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 410
35 258
113
A víz is jó, csak nem 3 deci, hanem egy vödör.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
6 114
10 339
113
Csodálkozni fogsz,ez egy ajánlott eljárás harapási görcs esetére, mert olyan fájdalmat okoz, hogy feloldódik a görcs. Nem akarok belegondolni milyen lélekjelenlét kell hozzá!

Volt nem is oly rég említve a sajtóban ez, de nem tudtam hogy komoly-e vagy sem. Nem kicsit bizarr. És ha komoly is, akkor is megcsinálni eléggé undi...

• Hűha
Reactions: Kim Philby

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 866
14 278
113
Volt nem is oly rég említve a sajtóban ez, de nem tudtam hogy komoly-e vagy sem. Nem kicsit bizarr. És ha komoly is, akkor is megcsinálni eléggé undi...

...valamikor a XX. század elején két francia idegenlégiós járőrözik a szavannán.
Az egyiket - ama nemzetes szervén - megmarja egy kígyó.
A másik odarohan egy közelben levő telefonpóznához, rácsatlakozik a hordozható tábori telefonnal és máris hívja a helyőrséget.
- Hívjátok gyorsan a telefonhoz az orvost!
.
.
.
  • A járőrtársamat megmarta egy kígyó!
  • Milyen színű ki a kígyó?
  • Szürkésbarna!
.
  • Na mit mond a doki?
  • Várjál már, most fog válaszolni!
.
- ...ki kell szívni a sebet!
.
  • Na mit mondott?
  • Komám megdöglesz...

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 540
28 418
113
Egy ismerős malamutokat tenyésztett, járt is szánversenyekre, stb. Tehát érti a csíziót.
Volt egy nézeteltérése vkivel, aki úgy gondolta ráuszítja a dobermannját (vagy kettőt? nem emlékszem már).
Most ő azt csinálta, hogy a kezére harapott a kutya, de nem kiráncigálni akarta a szájából, hanem lenyomta a torkára.
El is engedte.