Ő legalább nem az èkezetek miatt nyaggat.Aprosagokon akadsz fent![]()

Ő legalább nem az èkezetek miatt nyaggat.Aprosagokon akadsz fent![]()

Nem mer, tudom hol lakikŐ legalább nem az èkezetek miatt nyaggat.![]()

Átváltottam mobilnetre a wifiről.Nem mer, tudom hol lakik![]()
![]()

Na-na-na... Csak azt tudod, hogy melyik városba, de az se teljesen pontosNem mer, tudom hol lakik![]()
![]()

Onnantol nem nehezNa-na-na... Csak azt tudod, hogy melyik városba, de az se teljesen pontos![]()

Basszus akkor nem tud várost sem?Na-na-na... Csak azt tudod, hogy melyik városba, de az se teljesen pontos![]()
Tudja a várost, csak azzal még nem megy sokra, de biztos ami biztos előveszem a régi lakcímkártyámBasszus akkor nem tud várost sem?![]()
![]()
Kicsit megnyugodtam.

Pár hete nem ellenkezett a politikájával amikor 5 átszállással tervezett meg nekem egy utat, amit 2-vel megoldottunk.Nem hajlandó rátenni semmilyen fegyvert a chatgtp, mert nem egyezik a politikájukkal![]()

Feministák ilyenkor hol vannak?Amúgy az igazán vicces a sztoriban, hogy egy zsidó cég, zsidó marketingesekkel csinálták a reklámot, mert az eddigi "adjunk el dagadt néger nőkkel farmert"*** nem jött be.
De a liberálisok szerint a színésznő ezért a hibás, miközben ő csak egy szerepet játszik. Nem ő írta vagy rendezte a reklámot.
Innen is látszik, hogy milyen beteg ez a világ![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..