Humor

DdjOGIlWAAAvnHr.jpg

Amikor késésben vagytok a demokrácia terjesztésével.

Arra kérek mindenkit, ha ide kerülök, akkor szó nélkül lőjön agyon, mert amúgy is egy agyhalott leszek...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eszembe jutott a másik topicban, ami írtál :)

Eszembe jutott a másik topicban, ami írtál :)

Hát azért az én nagymamám nem volt ilyen. A halálos ágyán megkérdeztem tőle, hogy mama fáj valamid, van valami bajod? Erre az volt a válasz, hogy "nekem már semmi!" És meghalt. Egyébiránt nem értem miért ezt citálod elő, mert az agyonlövést magamra értettem, ha vénségemre ennyire -seggnyaló- hülye lennék.

Hát azért az én nagymamám nem volt ilyen. A halálos ágyán megkérdeztem tőle, hogy mama fáj valamid, van valami bajod? Erre az volt a válasz, hogy "nekem már semmi!" És meghalt. Egyébiránt nem értem miért ezt citálod elő, mert az agyonlövést magamra értettem, ha vénségemre ennyire -seggnyaló- hülye lennék.
Respektálom a nagyidat. Te is tehetnéd ugyanezt máséval.

Vagy a férje ott maradt a gulágon, vagy kitelepítették, stb...

Mondjuk akkor is ennyire megértő lennél, ha mondjuk a Feféről dalolászna? Persze a legnagyobb "bűnösök" a néni lejáratásában azok, akik felhasználják a szerencsétlen páriát direkt propaganda célokra.

Nézzél inkább SZNOBJEKTÍV-et, (Puzsérral) én mostanában erre kattantam rá, munka közben szívesen hallgatom...
Néha szoktam, de nem kenyerem a primitív, durva beszéd. Maradok Gárdonyinál, Somogyvárinál meg Nyírőnél. Ki az a fefe? Majd mindenkivel megértő vagyok.

• Tetszik
Reactions: endre
OMG - a Falcon 9 leszállt a bárkára!!!!:D:D:D
( close enough :D:p )

(igen, gondolom sokan nem értik, de ezért a hülye poénért 3 napig kanalaztunk :rolleyes:)

• Tetszik
Reactions: Luthero