Eszembe jutott a másik topicban, ami írtálArra kérek mindenkit, ha ide kerülök, akkor szó nélkül lőjön agyon, mert amúgy is egy agyhalott leszek...

Szép nő. Zsánerem...Tipikus szőke szívatás, direkt vette fel a q[.. fütty..]ja.
Eszembe jutott a másik topicban, ami írtál![]()
Respektálom a nagyidat. Te is tehetnéd ugyanezt máséval.Hát azért az én nagymamám nem volt ilyen. A halálos ágyán megkérdeztem tőle, hogy mama fáj valamid, van valami bajod? Erre az volt a válasz, hogy "nekem már semmi!" És meghalt. Egyébiránt nem értem miért ezt citálod elő, mert az agyonlövést magamra értettem, ha vénségemre ennyire -seggnyaló- hülye lennék.
Respektálom a nagyidat. Te is tehetnéd ugyanezt máséval.
Vagy a férje ott maradt a gulágon, vagy kitelepítették, stb...Aki ezt megtette az valszeg Kádárnak és Rákosinak is a kedvébe járva dudorászhatott...
Vagy a férje ott maradt a gulágon, vagy kitelepítették, stb...
Vagy a férje ott maradt a gulágon, vagy kitelepítették, stb...
Néha szoktam, de nem kenyerem a primitív, durva beszéd. Maradok Gárdonyinál, Somogyvárinál meg Nyírőnél. Ki az a fefe? Majd mindenkivel megértő vagyok.Nézzél inkább SZNOBJEKTÍV-et, (Puzsérral) én mostanában erre kattantam rá, munka közben szívesen hallgatom...
[/URL]
(mivel vicc topic...)Nekem úgy tűnik 12K nem is létezik.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..