Humor

37187881_1095673620580193_222826296340643840_n.jpg

37032682_1720267511418757_1219507370439213056_n.jpg

Mesterséges megtermékenyítő iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörű nőt fogad egy gyanús külsejű férfi.
- Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.
- Más?
- Olyan alakja legyen mint egy germán istennek!
A férfi újabb port szór a vízbe.
- Még valami?
- Olyan szép legyen, mint Alain Delon!
Még egy kis por a vízbe.
- Más?
- Ennyi elég.
- Igya meg ezt a keveréket!
A nő megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:
- Na majd adok én neked Alain Delont!

Örök kedvencem ez a vicc: Én egy Quasimodo külsejű (alacsony, kopasz, púpos, félszemű, szőrös karú) orvossal szoktam elmondani szép lassan, érzékletesen a hölgyismerőseimnek.
S közben folyamatosan figyelem a reakcióikat.
Tanulságosak!:D

A másik kedvenc viccem nőihölgy reakciókat tekintve:

Egy kifogástalan öltözetű, megjelenésű, jóképű fiatalember odamegy egy dekoratív nőhöz az utcán, leszólítja:
- Ne haragudjon hölgyem; ön teljesen lenyűgözött engem! Szinte bármit megadnék önnek, hogy egy estét, egy éjszakát önnel tölthessek, hogy az enyém legyen!
Kérem, ne értse félre; elvinném egy elegáns étterembe, majd egy hotel lakosztályát bérelném ki kettőnknek, figyelmes lennék és gyengéd, s bőkezűen hálálnám meg a velem töltött éjszakát; egymillió forintot adnék önnek ezért! Én egy komoly, szavatartó úriember vagyok; nem fogok csalódást okozni!
- ...hááát......rendben van!
- S mit szólna hozzá, ha csak kétezer forintot fizetnék?
- Mit képzel maga rólam?! Minek néz maga engem!?
- Na kisanyám, azt az előbb már tisztáztuk! Most már csak az árfolyamról egyezkedünk!:D

Tessék ezt szépen, lassan elmondani a hölgyismerősöknek, s figyelni közben a tekintetüket!:p:p:p
(Bizonyos reakciókat látva nem árt közben kettőt hátrébb lépni:D)