Humor

image.aspx

• Tetszik
Reactions: fishbed and KoviUbi
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://homar.blog.hu/2018/11/14/ujabb_utaslehuzo_ujitas_a_wizz_airnel

"Majd lesz visszatolakodós jegy is, amivel hátrahúzhatod azt, aki tolakodós jegyet vett, meg tolakodó-tolakodós jegy, amivel megelőzhetsz két olyat, aki tolakodós jegyet vett, meg szupertolakodós jegy, amivel bárkit, akinek nincsen tolakodós jegye, visszaküldhetsz a reptér bejáratához, meg késleltetős jegy, amivel az utánad következő egy dobásból kimarad…"

• Tetszik
Reactions: KoviUbi and Pocok75
https://homar.blog.hu/2018/11/14/ujabb_utaslehuzo_ujitas_a_wizz_airnel

"Majd lesz visszatolakodós jegy is, amivel hátrahúzhatod azt, aki tolakodós jegyet vett, meg tolakodó-tolakodós jegy, amivel megelőzhetsz két olyat, aki tolakodós jegyet vett, meg szupertolakodós jegy, amivel bárkit, akinek nincsen tolakodós jegye, visszaküldhetsz a reptér bejáratához, meg késleltetős jegy, amivel az utánad következő egy dobásból kimarad…"
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a végtelen fillérbaszás ide vezet.

Roni, erről jut eszembe, remélem még nem volt: Keke vagy Kiki Challange, avagy az állomásra befutó vonatra való felugrás lassítva:

Érdemes megfigyelni, hogy sac per kábé egy nőt nem látni a videón, illetve 0:41-nél azt is lehet látni, mi van, amikor valakinek nem sikerül...

Már láttam képeket hasonlókról, de 'Roni', ez valami borzalom. A vonat végén a fehér ruhás lehetett a kalauz. :(:eek::oops:

A tömegközlekedésnél van statisztikai mutatószám,

a kihasználtsági%, amely az utaskilométer/férőhelykilométer * 100 határozza meg.

Indiában ez k@@va jó, gondolom:

ezen a vonaton utaznak a légierő pilótái és a műszakiak is.

Remélem nem. :)

A túl magabiztos tévedése:

• Tetszik
Reactions: Luthero
Már láttam képeket hasonlókról, de 'Roni', ez valami borzalom. A vonat végén a fehér ruhás lehetett a kalauz. :(:eek::oops:

A tömegközlekedésnél van statisztikai mutatószám,

a kihasználtsági%, amely az utaskilométer/férőhelykilométer * 100 határozza meg.

Indiában ez k@@va jó, gondolom:

ezen a vonaton utaznak a légierő pilótái és a műszakiak is.

Remélem nem. :)
Ha jól tudom fent ingyenes.

• Tetszik
Reactions: Roni and jani22