M

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a végtelen fillérbaszás ide vezet.https://homar.blog.hu/2018/11/14/ujabb_utaslehuzo_ujitas_a_wizz_airnel
"Majd lesz visszatolakodós jegy is, amivel hátrahúzhatod azt, aki tolakodós jegyet vett, meg tolakodó-tolakodós jegy, amivel megelőzhetsz két olyat, aki tolakodós jegyet vett, meg szupertolakodós jegy, amivel bárkit, akinek nincsen tolakodós jegye, visszaküldhetsz a reptér bejáratához, meg késleltetős jegy, amivel az utánad következő egy dobásból kimarad…"
avagy az állomásra befutó vonatra való felugrás lassítva:
+ a zene közbe 
Ezért járok British-el. Ott eddig még csak korrektséget tapasztaltam. Nem kapok tőlük jutalékot,ha valaki ezt gondolnáTovábbra is csak azt tudom mondani, hogy a végtelen fillérbaszás ide vezet.

Már láttam képeket hasonlókról, de 'Roni', ez valami borzalom. A vonat végén a fehér ruhás lehetett a kalauz.

Ha jól tudom fent ingyenes.Már láttam képeket hasonlókról, de 'Roni', ez valami borzalom. A vonat végén a fehér ruhás lehetett a kalauz.
A tömegközlekedésnél van statisztikai mutatószám,
a kihasználtsági%, amely az utaskilométer/férőhelykilométer * 100 határozza meg.
Indiában ez k@@va jó, gondolom:
ezen a vonaton utaznak a légierő pilótái és a műszakiak is.
Remélem nem.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..