Ráférne némi tréning a kedves vezetőnkre,kipofásodott,mint a kölök gólya az utóbbi időben.

Gyááá. Végül is trükkös, de nem nagyon tud így hegeszteni, gyújt is újra rendsen

Bakker... ilyen instabil testhelyzetben milyen varrat fog születni? Hegesztettem már hasonlóan szar helyet, de a stabil oldalfekvés volt az egyetlen, amiben egyenletes varratot tudtam csinálni. Amúgy ennyi gyújtásból hány varrathiba lesz?Gyááá. Végül is trükkös, de nem nagyon tud így hegeszteni, gyújt is újra rendsen![]()

Most mééé?! Fej feletti-agyilag tompavarratBakker... ilyen instabil testhelyzetben milyen varrat fog születni? Hegesztettem már hasonlóan szar helyet, de a stabil oldalfekvés volt az egyetlen, amiben egyenletes varratot tudtam csinálni. Amúgy ennyi gyújtásból hány varrathiba lesz?![]()

Én meg azt hittem összement a mosásban, hiszen nyáron még az öltöny is nagy volt ráRáférne némi tréning a kedves vezetőnkre,kipofásodott,mint a kölök gólya az utóbbi időben.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..