Humor

A múltkori keverőcsapos diskurzus margójára. :D
48424604_831291123869845_1218953981082992640_n.jpg

alali77

"Nem mintha nem kellene beleférnie egy köztévébe hogy a szavazatok 40+ százalékát megkapott pártok képviselői is elmondhassák a véleményüket."

Bele kellene férjen. De ez itt off topik.

angelsoul

"Léccike húzzatok a****tokba a humornak álcázott propagadnátokkal. Ne zárják már le ezt is. "

Egyrészt te menj oda ahova másokat küldesz ;)
Másrészt ha ismernéd a forrás oldalt akkor tudnád, hogy nem propagandával hanem humorral foglalkoznak, filmekből csinálnak "mémeket".
Harmadrészt ha vissza lapoznál , akkor látnád, hogy gyakran hozok az adott forrás oldalról képeket, mindenféle témában.
Végül (gyengébbek kedvéért) a felső két kép, annak az humoros bemutatása, hogy mennyire abszurd az, hogy a köztévéből szó szerint kirúgnak embereket.
Az utolsó kép ezek pedig ellenpontja a kiegyensúlyozottság jegyében, amely szintén egy valós jelenséget mutat be.

"A humor - a teljes igazság - Karinthy Frigyes"

• Tetszik
Reactions: Luthero
Az első 11-et végignézheted, a következő szerintem csak jövőre jön, nehogy elfogyjon az alapanyag gyorsan. Láthatod, hogy néha fél éves vagy hosszabb szünet van. Ez néha lustaság, néha alapanyag hiány.

Ne érezd magad léhának; pedig én pl. szeretem a Eurosport Watts műsorát, de idejét se tudom, mikor néztem utoljára:(