Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 867
9 825
113
Ez lehet kissé fájni fog :)

ff062d4202101d0af4b8c041b76268f0.jpg

angelsoul

Well-Known Member
2016. február 13.
2 521
16 958
113
Valami GPS navigációs gond lehet / :D Puty... /, mert ez nem Lappföld. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kifutópálya?

Kis kucacoskodás.... el van írva a holding inbound/outbound irány. A kirepülés 180, a pályairányú inbound meg 360, holott a pályairány 180.... (Rwy18.... É-D irányú kifutó). Amúgy jó feladvány igazság szerint, mert e ha a Föld tengelyközéppontja után van, akkor helyes... fene se tudja megállapítani XD
"Supersonic heavy departures" - LOL :D
(Mondjuk nem tudom milyen GPS lefedés van north pole fölött, de ott iránytűt nem használsz az fix, olyan az inklináció, ezért van True megadva :D)

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 712
27 035
113
Kis kucacoskodás.... el van írva a holding inbound/outbound irány. A kirepülés 180, a pályairányú inbound meg 360, holott a pályairány 180.... (Rwy18.... É-D irányú kifutó). Amúgy jó feladvány igazság szerint, mert e ha a Föld tengelyközéppontja után van, akkor helyes... fene se tudja megállapítani XD
"Supersonic heavy departures" - LOL :D
(Mondjuk nem tudom milyen GPS lefedés van north pole fölött, de ott iránytűt nem használsz az fix, olyan az inklináció, ezért van True megadva :D)
Úgy látom, hogy beterítésként, megelőző hadműveletként beindult a Miku hadművelet, mivel a R.szarvasok vonta szán ne lépje túl a hangsebességet. :)

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 712
27 035
113

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 796
22 889
113
Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
-
Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy
találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem
tudom, hogy hol vagyok.
A nő a földön így felel:
- Ön egy
hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az
északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka
között van.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok - feleli a nő - Honnan tudta?
A hőlégballonos férfi így válaszol:
-
Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs,
hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy
még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan
segítségemre. Csak feltartott az utamban.
A nő erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem politikus.
- Igen, - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta?
A nő azt feleli:
-
Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába
a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs,
hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja,
hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a
helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk, de állítása szerint most már
én tehetek róla!