Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

FilcTroll

Well-Known Member
2017. december 18.
1 722
4 613
113
VV Zsuzsu FB

"
Néhány ostoba kérdést megválaszolok:

1. Azért vagyok három napja ebben a felsőben, mert még se nem büdös, se nem koszos!
2. Azért vettem egy új Dácsilyát, mert nem akartam, hogy a visszatekert kilóméterekkel megkárosítsanak, rajtam nem fog nyerészkedni senki!
3. A közönségtalálkozókra fogok járni vele, hogy jobban tetszedjek a rajongók tömegeinek.
4. Vezetni még nem tudok, de gondolom, hogy a héten megtanulok és hétfőn már meg is kapom a jogosítványt. Van protekcióm.
5. A fűrdőszobánkat egyébként felújíttattam ezzel az elitt csempével, drága volt, de megérte, nincs már penész szag.
"

Én nem is tudom miről maradtam le eddig hogy nem facebookozok...:D:D:D:D:eek::eek:
Én a röhögés után általában elkeseredem ezek láttán, pedig már egy cinikus, vén fasz vagyok. Sokszor nehéz szeretni felebarátainkat. :D

hunter85

Well-Known Member
2015. május 10.
1 930
5 448
113
A dolmányos varjú asszem nem védett, vadászható Magyarországon.

A bevált szelektív méreg, fészkek elpusztítása, stb van betiltva. Városban nem lehet vadászni, illetve van tilalmi időszaka.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 739
27 105
113
https://forum.htka.hu/threads/orosz-pilóta-nélküli-repülőgépek.684/page-17#post-571007
Most lódul a felszálláshoz:

images

anonim999

Well-Known Member
2016. március 19.
2 683
4 438
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Vajon mit ivott vagy szívott vagy szippantott esetleg????

Hozza a formáját, egyébként csinos nő csak ne lenne MSZP-s.
Elkapnám.
Lenne jó honleány és szülne inkább 3-4 gyereket.

• Tetszik
Reactions: svajcibeka

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 703
15 268
113

Elkapnám.

Hát ez alapjan a felvétel alapján az iq-ja egy 5 éves kislányéval egyezik meg. :)
Kivancsi lennék melyik főiskolat végezte el. Lehet ott nekem is lenne esélyem.:D

anonim999

Well-Known Member
2016. március 19.
2 683
4 438
113
Hát ez alapjan a felvétel alapján az iq-ja egy 5 éves kislányéval egyezik meg. :)
Kivancsi lennék melyik főiskolat végezte el. Lehet ott nekem is lenne esélyem.:D
Szegeden végzett kommunikáció és politológia szakon.
A nyelvvizsgájával voltak problémái....o_Oo_O

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kunhalmi_Ágnes

Testre jó csak ne lenne MSZP-s, csak ismételni tudom magam.

Csinálnék én belőle - megnevelném - jó nemzeti honleányt.

No, jól van most már elég a Dreher Bak sörből, csak 7,3 % V/V.:)

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 318
16 248
113
Khm...mérnöki karon manapság már a prefixumok és mértékegységekkel is gond van. Jogi karon volt "térdeplős" "szóbeli", kommunikáción meg Havas "tanít"...tán diplomája sincs;)
Az 5 éveseknek több az IQ-ja, mint egy idősebbnek. Ezért fontos a tesztek standardizálása mellett az életkor...az idő nem neki dolgozik.

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 760
3 195
113

Elkapnám.
Nemrég lattam egy benzinkúton. Tényleg szép és csinos. Kar hogy iszik, illetve hogy folyamatosan lejaratja magát. Szerintem kicsit buta is lehet.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 739
27 105
113
Nyugtassatok meg, hogy ez csak egy kreatív japán kolléga agymenése. :D

D9_ujFQUcAEiKsy.jpg
:D

Valami igen dermesztő lehet, mert még rá sem fért a képre a fontos dolgok:

304237_japan1.jpg

Ijesztő a helyzet, rákerestem a képre tele van ékírással / hogy tudták eddig vinni?/:
https://www.google.com/search?tbs=s...Zm13Pv4x-RCjKo-Kn6uj4a5EEVY0Ko843XudqaNqt_1Yw

Vigyázni kell ezekkel, már találkoztam hasonlókkal. :D

https://milstory.blogrepublik.eu/2011/01/19/237_mission_possible/

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 739
27 105
113
Az eszem megáll. De viszont jól ki van táblázva a mestermű. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 252
9 171
113