T
Helyünk a világban, avagy mit gondolnak rólunk a nyugatiak
![]()
Amerikában azt hiszik, hogy a magyarok szekéren járnak, és hétvégente kivégzéseket néznek
Bár szürreálisnak tűnik, az alábbi történetek mégsem a fantázia szüleményei. Kicsit szomorú, hogy a 21. században ennyire nem tudnak rólunk semmit, illetve bármit elhisznek, annyira elmaradott kis porfészeknek tartanak minket itt Magyarországon…nlc.hu
Én ezt fordítva adtam elő. Jött két csaj Oszakából, aztán a disznók meg a pottyantósbudi volt a legnészerűbb látványosság, lehet, hogy azóta is azt mutogatják otthon.Helyünk a világban, avagy mit gondolnak rólunk a nyugatiak
![]()
Amerikában azt hiszik, hogy a magyarok szekéren járnak, és hétvégente kivégzéseket néznek
Bár szürreálisnak tűnik, az alábbi történetek mégsem a fantázia szüleményei. Kicsit szomorú, hogy a 21. században ennyire nem tudnak rólunk semmit, illetve bármit elhisznek, annyira elmaradott kis porfészeknek tartanak minket itt Magyarországon…nlc.hu

Én ezt fordítva adtam elő. Jött két csaj Oszakából, aztán a disznók meg a pottyantósbudi volt a legnészerűbb látványosság, lehet, hogy azóta is azt mutogatják otthon.![]()
![]()

Hogyé agyaÁra 300.000 ... érdeklődni privátban.
Első hozzászólás: Mennyié adod?
Hogyé agya
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..