T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
egy tik tok videoert ugylatszik meg kell szenvedniNa még 1 hülye ahogy nézem valami nem bináris genderfluid kotonszökevény
Te tudod, hogy a gyerekek mennyi ilyen szart néznek? Egy csomó ilyen entellektüelt (csak magyarban: Bish Barbie, Fannykah, Noryna). Meg még ilyenebbet. Nézd meg a nézettségüket. Csak a youtube-on százer feletti az elsőnek, pedig nem is az az elsődleges platformja.amugy nezzi azt vki? en max amikor a kolega kuld valami csocsos csajt, emigy ra sem nezek.
Múlt héten amikor kissütött a nap vagy egy órára kiültem a Feneketlen tó melletti egyik padra. Tele volt tizen évesekkel, és amíg élveztem a napsütést elhalgattam a beszélgetéseiket. Az egyik 4 lányból álló csoport, akik egyébként a cisztercita gimiből jöttek, mintha valami más, újmagyar nyelvet beszéltek volna, na ott volt mindenféle TikTok sztár, meg celeb, értelmetlen fecsegés, meglepetésemre azonban jött egy 5fős fiú csoport akik a ATV ÖT műsorát beszélték meg elég alaposan, pedig ők sem lehettek 16nál idősebbek,aztán jött a vezércsel mozifilm, majd sakklépések kibeszélése, már kezdtem azt hinni, hogy kockákkal van dolgom, de végére a csajokat vették napirendre.Te tudod, hogy a gyerekek mennyi ilyen szart néznek? Egy csomó ilyen entellektüelt (csak magyarban: Bish Barbie, Fannykah, Noryna). Meg még ilyenebbet. Nézd meg a nézettségüket. Csak a youtube-on százer feletti az elsőnek, pedig nem is az az elsődleges platformja.
Ezeket még a népszerűbb autósműsorok is csak néha-néha érik el. De egy tudományosabb, de közérthető(bb) csatorna meg sem közelít. /Pont ezen "dühöngtem", hogy ott van a Hungari Dzsebedzsi csatorna, rövid előadások, képekkel illusztrálva, sokszor beöltözve; olyan korszak, amiről mindenki tanult az iskolában (Mohács, Eger, török világ), és alig nézettek a videó. De vehetjük a Brain Bar videóit is, pedig azok sokszor angol nyelvűek, kimondottan fiataloknak szól stb. Ugyan az, mint előbb. Pár százas nézettség.)
Persze, nem akartam kisarkítani, csak tudni kell, hogy van ilyen jelenség. Mondjuk a szakember azt mondja, hogy van -negatív- hatása.Múlt héten amikor kissütött a nap vagy egy órára kiültem a Feneketlen tó melletti egyik padra. Tele volt tizen évesekkel, és amíg élveztem a napsütést elhalgattam a beszélgetéseiket. Az egyik 4 lányból álló csoport, akik egyébként a cisztercita gimiből jöttek, mintha valami más, újmagyar nyelvet beszéltek volna, na ott volt mindenféle TikTok sztár, meg celeb, értelmetlen fecsegés, meglepetésemre azonban jött egy 5fős fiú csoport akik a ATV ÖT műsorát beszélték meg elég alaposan, pedig ők sem lehettek 16nál idősebbek,aztán jött a vezércsel mozifilm, majd sakklépések kibeszélése, már kezdtem azt hinni, hogy kockákkal van dolgom, de végére a csajokat vették napirendre.
Na ezt csak azért írtam le, mert tény, hogy a fiatalok egy része sok szemetet néz, de nem biztos, hogy arányaiban más lett volna a helyzet az internet előtti korszakokkal.
Az meg, hogy a Történelem nem érdekli őket, nem jelent semmit, szerintem legalább is, mert ahhoz kell némi érettség is annak megértéséhez. Diákként engem se érdekelt túlzottan a Töri. Aztán felnőtt fejjel sorra vettem a korszakos könyveket, mikor mire lettem kiváncsi.
Ez nem most kezdődött. Csak most kiábrándultság van, meg pár dolog elmaradt ...Múlt héten amikor kissütött a nap vagy egy órára kiültem a Feneketlen tó melletti egyik padra. Tele volt tizen évesekkel, és amíg élveztem a napsütést elhalgattam a beszélgetéseiket. Az egyik 4 lányból álló csoport, akik egyébként a cisztercita gimiből jöttek, mintha valami más, újmagyar nyelvet beszéltek volna, na ott volt mindenféle TikTok sztár, meg celeb, értelmetlen fecsegés, meglepetésemre azonban jött egy 5fős fiú csoport akik a ATV ÖT műsorát beszélték meg elég alaposan, pedig ők sem lehettek 16nál idősebbek,aztán jött a vezércsel mozifilm, majd sakklépések kibeszélése, már kezdtem azt hinni, hogy kockákkal van dolgom, de végére a csajokat vették napirendre.
Na ezt csak azért írtam le, mert tény, hogy a fiatalok egy része sok szemetet néz, de nem biztos, hogy arányaiban más lett volna a helyzet az internet előtti korszakokkal.
Az meg, hogy a Történelem nem érdekli őket, nem jelent semmit, szerintem legalább is, mert ahhoz kell némi érettség is annak megértéséhez. Diákként engem se érdekelt túlzottan a Töri. Aztán felnőtt fejjel sorra vettem a korszakos könyveket, mikor mire lettem kiváncsi.
Az olasz nagykövetes hír kavarhatott be, ha ez mai.M1 híradó
Az olasz nagykövetes hír kavarhatott be, ha ez mai.
az m1-m4 rendszeresen csinál ilyet, néhány címer felcserélése nem okoz nekik problémátMilyen kavarás kell ahhoz, hogy két elég jól ismert ország zászlajának összecserélése ne legyen kínos egy hírműsorban?
Véletlenül vakokat alkalmaztak szerkesztőként?
Vagy csak siettek. Volt már erre példa más tévében is.Milyen kavarás kell ahhoz, hogy két elég jól ismert ország zászlajának összecserélése ne legyen kínos egy hírműsorban?
Véletlenül vakokat alkalmaztak szerkesztőként?