Már bocs de ehhez azért nagyon elvetemültnek kell lenni aki ezzel poénkodik.
Jó tudom hogy nem te csináltad csak hoztad valahonnét.
Ilyeneket nem szoktam látni mert nemigen járok ilyen helyekre. De pár napja véletlenül belefutottam egy hasonlóan morbid videoba egy érdekességeket postoló honlapon. A kreáció címe (étel) "a táncoló tintahal (vagy polip ?)". Japán. Valami agyhalott találhatta ki. Miután frissen levágják az állat fejét azonnal tálalják úgy nyersen. Szószokat öntenek rá amitől lábra kap, legtöbbször kimászik a tányérból. A japán figura aki felvette ezen élvezkedett meg vihorászott. Szóval a japánok se javultak ezek szerint a 2. VH óta ? Azt nem ecsetelném miket csináltak akkor. Legalább annyi tisztelet elvárható az állattal szemben aki az életét adta érte hogy mi ehessünk hogy nem űznek gúnyt a halálából és úgy fogyasztják el tisztelettel. A japán és a német a világ két felén, és ebből húzásból mindjárt a 2.VH két főkolompos húzásai ugrottak be.
Nem ártana ha a fiatalok is tanulnának egy kicsit a múltból / múltról nem csak olvasnák történelemből mert kötelező. Izlést meg pláne tanulhatna a legtöbb. Nem akkor amikor már a munkahelyéről vágják ki az ilyen húzásai miatt, mert akkor rögtön megtanulja mi az ízlés és meddig lehet elmenni a határon át. Egy ilyen húzásért a legjobb munkahelyeken már keresik az utódját.
(anélkül hogy szólnának neki)
NEM akarom idehozni a tintahalas videot. Sorry.