<blockquote rel="jani2"><blockquote rel="pepe88">http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Elado_SZU_35_szuhoj_vadaszgep_48329726.htm?first=1
Ejjj, lekéstem!!
Na milyen ?
"Jófogás - Apróhirdetés ingyen és biztonságosan
Írd ide mit keresel...
Hirdetésfeladás Regisztráció | Belépés
Jelenleg itt vagy: Jófogás Összes
Nem találtuk a hirdetést...
Lehetséges okok:
Hirdetésed már korábban törölted.
Hirdetésed elérte a lejárati idejét és töröltük az oldalról.
Ugrás az első oldalra"</blockquote>
Hát google cache-vel vissza lehet hozni kép nélkül:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Z87nY5Yg6U8J:www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Elado_SZU_35_szuhoj_vadaszgep_48329726.htm+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-b</blockquote>
Szuper vagy itt a kép nélküli eredeti szöveg :-D
Üdvözlünk a Jófogáson!
RolandRoland további hirdetései »
Feladás dátuma: április 25. 21:30. Hirdetés kezelése »
Ár: 29 000 000 Ft
Helység: Kalocsa
Kategória: Egyéb
Elado egy koranak megfelelo allapotban levő Szuhoj vadaszgep, apro hibakkal. Futomuve elofordul hogy nem nyilik ki, (3bol 1x), igy sajnos csak Feribá kukoricasan lehet leszallni (igen, én voltam feribá, maj en fizetek a laciná este)! a vizét 2200km/h felett forralja, de az alatt nem. Engem nem zavart, csak munkaba jartam vele. A tiltast a fiam kicsipszelte vagy micsinalt, igy 2600 a vége de komoly nem hajtottam szet soha, Fogyasztasa kicsit sok, de csak ha olcso kuton tankolsz a pancsoltbol, vagy a Jani híres flötyijébül, aminek eredete mai napig rejtely. Nalam mindig megkapta likvimoli olajat, utanégető szinering 5miliokmrel ezelott cserelve a multhéten. Muszaki nyár vegeig. Kazettas radio, Sal hangszorok, riaszto mukodik, ami kellett is mert a szomszed pista multkor is feszegette a fulket, igy egy zsaner eltort, de a Bárdinál 5000ft. Fek sajnos nincs, vonohorog rahegesztve, lezeres tavolsagmero helyere MTZ lampa befaragva, mert majdnem elutottem vele multkor a szomszed kocáját ejjel a Laci-kocsmajabol hazafele. Csere/beszamitas lehetseges, Bentleyre, 20Mtzre, campingbicikli napelemes buvarszuvattyu.. Csak komoly erdeklodok jelentkezeset varom, probapilotak, "tesokam huszmiliojé eviszem" kimeljenek.
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért