A hölgy részlegesen agykárosodott.
Új kifejezés "transzmigráns", amikor is más nemzetbe születtél, minta amilyennek vallod magad.
ezek szerint testvérek vagyunkAkkor ezek szerint én pedig "transfamily" vagyok, mert mindig úgy éreztem, hogy egy gazdag családba kellett volna születnem, nem egy csóróba, ahová sikerült.
Én meg ő vagyunk testvérek, mert én igazából transz te vagyok, szóval csak bitorlod a nekem járó transzfamily dolgot és az imikével való testvérséget.ezek szerint testvérek vagyunk![]()
egyre nehezebb ez a modern életÉn meg ő vagyunk testvérek, mert én igazából transz te vagyok, szóval csak bitorlod a nekem járó transzfamily dolgot és az imikével való testvérséget.![]()
Hát akkor itt az ideje transzkőkorinak lenni és a probléma megoldva.egyre nehezebb ez a modern élet![]()
Valóban volt Horthy Miklósnak katanája.
ez inkabb a peldaja annak hogy egy lokot asszony, milyen hulyet tud csinalni a ferjebolA centrifugális erő nagyon hatékony tud lenni, ha rossz volt az asszony, feltekeri a fordulatszámot.
![]()
Tényleg kacsalábon forgó házat épített a feleségének egy bosnyák férfi
Na jó, nem kacsalábon, de forogni forog.index.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..