Van ez így... múltkor a Skodával Mustangot előztem nagy tempó különbséggel. Na jó, csak azért mert rossz volt az út és én mertem menni, ő meg nem. De ha a felét mondanám a sztorinak lehetne vele vagizni is.
Kár hogy nem lesz minden poén érthetó, mivel csehul van ... 
Sose volt.Buzi lett, ez van. A multkori öltöny alatti mennyasszonyi ruha is mutatta, hogy valami nincs redben a fejében.
A ködös múltba vész.Mikori kép ez?

Azért kérdem, mert mégsem mindegy, hogy a kép 1990ből,vagy 2020ból van.A ködös múltba vész.![]()

Mindegy. Gondolom 1990-ben még új lehetett, 2007-óta nagyjából így néz ki, csak évről-évre szarabb. Tavalyelőtt az M3-as feletti felüljáró (utána van a képen látható kereszteződés) valami netes szavazáson elnyerte az év legrosszabb budapesti útja címet is.Azért kérdem, mert mégsem mindegy, hogy a kép 1990ből,vagy 2020ból van.![]()

Pedig aztán ez egy erős verseny!Tavalyelőtt az M3-as feletti felüljáró (utána van a képen látható kereszteződés) valami netes szavazáson elnyerte az év legrosszabb budapesti útja címet is.
Szerinted mééé fut már máss felé az is ?Azért a Sherzinger lány mellett bebuzulni, hmmm...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..