Van ez így... múltkor a Skodával Mustangot előztem nagy tempó különbséggel. Na jó, csak azért mert rossz volt az út és én mertem menni, ő meg nem. De ha a felét mondanám a sztorinak lehetne vele vagizni is.
 Kár hogy nem lesz minden poén érthetó, mivel csehul van ...
 Kár hogy nem lesz minden poén érthetó, mivel csehul van ... 
Sose volt.Buzi lett, ez van. A multkori öltöny alatti mennyasszonyi ruha is mutatta, hogy valami nincs redben a fejében.
A ködös múltba vész.Mikori kép ez?

Azért kérdem, mert mégsem mindegy, hogy a kép 1990ből,vagy 2020ból van.A ködös múltba vész.

Mindegy. Gondolom 1990-ben még új lehetett, 2007-óta nagyjából így néz ki, csak évről-évre szarabb. Tavalyelőtt az M3-as feletti felüljáró (utána van a képen látható kereszteződés) valami netes szavazáson elnyerte az év legrosszabb budapesti útja címet is.Azért kérdem, mert mégsem mindegy, hogy a kép 1990ből,vagy 2020ból van.

Pedig aztán ez egy erős verseny!Tavalyelőtt az M3-as feletti felüljáró (utána van a képen látható kereszteződés) valami netes szavazáson elnyerte az év legrosszabb budapesti útja címet is.
Szerinted mééé fut már máss felé az is ?Azért a Sherzinger lány mellett bebuzulni, hmmm...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..