<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="Terminator">
Lengyelország a legkeményebb!
</blockquote>
</blockquote>
Ez komoly kép.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="Terminator">
Eltünt a kép, csak frissítésképpen.Elnézést kérek a Nagyon rajongóktól.
A második kép miatt van az első.
http://www.nyest.hu/hirek/magyar-nepmesek-egbenjaro-lukacs
Csak félig humor, inkább tanulságos:
1 fal kirántása -> egész panelház összedől a földszintig
PANELHÁZI FAL-FURKÁLÓKNAK AJÁNLOM TANULSÁGKÉNT!!!
Bontás Orosz módra
https://www.youtube.com/watch?v=3Nv5YggHYv0
Troll/ON
Á, ez biztosan átverés! A sunyi oroszok tutira telepakolták robbanóanyaggal, meg nanotermittel, hisz így nem omolhat össze egy épület alig 3 szint leszakadásának súlyától!
Troll/OFF
<blockquote rel="wolfram">
Troll/ON
Á, ez biztosan átverés! A sunyi oroszok tutira telepakolták robbanóanyaggal, meg nanotermittel, hisz így nem omolhat össze egy épület alig 3 szint leszakadásának súlyától!
Troll/OFF
Köszönöm, hogy más kimondta helyettem. Ráadásul úgy történik ez, hogy csak egyik oldalon húzzák ki az alátámasztást a 4-ből...Á, ez biztosan átverés! A sunyi oroszok tutira telepakolták robbanóanyaggal, meg nanotermittel, hisz így nem omolhat össze egy épület alig 3 szint leszakadásának súlyától!
Troll/OFF
Tényleg, csak azért tettem be, mert úgy jelezte nálam a Fórum (Chrome), hogy nem látható. Amikor beillesztettem, és elküldtem, minden kép megjelent hirtelen.jani2: Egy kis magyarázatot is adsz hozzá?
(Egyébként nálam nem tűnt el a kép.)
<blockquote rel="haubagoi">Csak félig humor, inkább tanulságos:
Bontás Orosz módra
Tényleg, csak azért tettem be, mert úgy jelezte nálam a Fórum (Chrome), hogy nem látható. Amikor beillesztettem, és elküldtem, minden kép megjelent hirtelen.<blockquote rel="Terminator">jani2: Egy kis magyarázatot is adsz hozzá?
(Egyébként nálam nem tűnt el a kép.)
<blockquote rel="wolfram">
Troll/ON
Troll/OFF
<blockquote rel="panoz"><blockquote rel="wolfram">
Troll/ON
Troll/OFF
Mondjuk a WTC nem panelház volt...
Régebben linkeltem milyen komoly belső maggal bírt a WTC, egy panelnál ilyen nincs.
De szerintem ne kezdjük újra erről a vitát
<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="haubagoi">Csak félig humor, inkább tanulságos:
Bontás Orosz módra
Nem neutron? Egyébként tényleg elmúlt már 04.01...Én csak addig jutottam a cikkel, hogy "2 kt plutónium bomba". Úgy éreztem, hogy nem kell tovább olvasnom
Én csak addig jutottam a cikkel, hogy "2 kt plutónium bomba". Úgy éreztem, hogy nem kell tovább olvasnom