Humor

<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="Terminator">
13244715_640394869441406_4138710963023728504_n.jpg

Lengyelország a legkeményebb! :D
</blockquote>

f4e1b5b43e4a07103c9df300f89bcb4d.jpg

</blockquote>

Ez komoly kép.

De legalább a mi honvédelmi miniszterünk nem hiszi azt, hogy a "bushido" az egy divatos suhsi bár neve... ( ellentétben a nyugati miniszternénikkel...)

Hajaj mikor soros voltam és Tatára kerültem egy hatalmas hangú marcona kinézetű főtörzs keze alá kerültem anno. Megsúgták az öregek hogy Farkas főtörzs bizony Ikebanázik. Na mondom nem semmi egy fickó lehet. 3-4 hónapig abban a hitben voltam hogy az valami küzdősport. Aztán megtudtam hogy tulajdonképp valami dísznövénykertészet...

jani2: Egy kis magyarázatot is adsz hozzá?

(Egyébként nálam nem tűnt el a kép.)

Csak félig humor, inkább tanulságos:

1 fal kirántása -> egész panelház összedől a földszintig

PANELHÁZI FAL-FURKÁLÓKNAK AJÁNLOM TANULSÁGKÉNT!!!

Bontás Orosz módra
https://www.youtube.com/watch?v=3Nv5YggHYv0

Troll/ON

Á, ez biztosan átverés! A sunyi oroszok tutira telepakolták robbanóanyaggal, meg nanotermittel, hisz így nem omolhat össze egy épület alig 3 szint leszakadásának súlyától!

Troll/OFF

Troll/ON

Á, ez biztosan átverés! A sunyi oroszok tutira telepakolták robbanóanyaggal, meg nanotermittel, hisz így nem omolhat össze egy épület alig 3 szint leszakadásának súlyától!

Troll/OFF

:) Gonosz vagy, Magyarország legjobb mérnökei állítják pedig azt a tényt.

<blockquote rel="wolfram">
Troll/ON

Troll/OFF

:) Gonosz vagy, Magyarország legjobb mérnökei állítják pedig azt a tényt.</blockquote>

:))
Csak annyit mondok: TVC.....

Troll/OFF
Köszönöm, hogy más kimondta helyettem. Ráadásul úgy történik ez, hogy csak egyik oldalon húzzák ki az alátámasztást a 4-ből...

Mondjuk a WTC nem panelház volt...
Régebben linkeltem milyen komoly belső maggal bírt a WTC, egy panelnál ilyen nincs.
De szerintem ne kezdjük újra erről a vitát :-)

jani2: Egy kis magyarázatot is adsz hozzá?

Tényleg, csak azért tettem be, mert úgy jelezte nálam a Fórum (Chrome), hogy nem látható. Amikor beillesztettem, és elküldtem, minden kép megjelent hirtelen.

Nagyon sajnálom, ha gondot okoztam.

Én szeretem a SW-t, még könyv alakban is olvastam a Jedi visszatér.

<blockquote rel="haubagoi">Csak félig humor, inkább tanulságos:

Bontás Orosz módra

Troll/ON

Troll/OFF
</blockquote>

Célzás a WTC-s vitára? :)

<blockquote rel="Terminator">jani2: Egy kis magyarázatot is adsz hozzá?

Tényleg, csak azért tettem be, mert úgy jelezte nálam a Fórum (Chrome), hogy nem látható. Amikor beillesztettem, és elküldtem, minden kép megjelent hirtelen.

Nagyon sajnálom, ha gondot okoztam.

Én szeretem a SW-t, még könyv alakban is olvastam a Jedi visszatér.

</blockquote>

Az nem baj hogy megismételted a poént, én nem értem teljesen.

<blockquote rel="wolfram">
Troll/ON

Troll/OFF

:) Gonosz vagy, Magyarország legjobb mérnökei állítják pedig azt a tényt.</blockquote>

Ilyen napom volt. :D

<blockquote rel="panoz"><blockquote rel="wolfram">
Troll/ON

Troll/OFF

:))
Csak annyit mondok: TVC.....</blockquote>

Jujj, kimondtad! :O :( De azért figyeled, hogy a betűk majdnem stimmelnek? Ez nem lehet véletlen, hogy két ennyire hasonló rövidítés ennyire hasonló indulatokat váltson ki! Ez csak a HAARP besugárzása miatt lehet! Vagy a kemtrél! :D

Mondjuk a WTC nem panelház volt...
Régebben linkeltem milyen komoly belső maggal bírt a WTC, egy panelnál ilyen nincs.
De szerintem ne kezdjük újra erről a vitát :-)

Bocsi, csak láttam valamit nemrég és erre a témára valamiért allergiás vagyok, de nagyon. :)

<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="haubagoi">Csak félig humor, inkább tanulságos:

Bontás Orosz módra

Troll/ON

Troll/OFF
</blockquote>

Célzás a WTC-s vitára? :)
</blockquote>

Olyasmi. Meg leginkább a legújabb agyösszefosódásra... :( De hogy értsétek, miért kezd elcsattanni az agyam:

http://vilagunk.hu/az-oroszok-nyilvanossagra-hoztak-a-911-terror-tamadas-feltart-eredmenyeit-es-bizonyitekait-dobbenetes-bizonyitekok/

Én csak addig jutottam a cikkel, hogy "2 kt plutónium bomba". Úgy éreztem, hogy nem kell tovább olvasnom :-)

Én csak addig jutottam a cikkel, hogy "2 kt plutónium bomba". Úgy éreztem, hogy nem kell tovább olvasnom :-)

Én csak a "kilo tonna"-ig jutottam. Ha valaki ilyen szinten nem tudja még a magyar helyesírást sem, az szerintem ne nagyon várja, hogy komolyan veszik a publikációit.