Jó, ezt most nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg.
Ez komoly? Ez egy valódi menet volt, vagy paródia?
Nekik komoly, nekunk paródia.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó, ezt most nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg.
Ez komoly? Ez egy valódi menet volt, vagy paródia?
Én már bizonyítottam.Lehetsz a bajnok.
Megkaphatod, s ő is téged.Egy igazi férfinak sima ügynek kell lennie.
Jó nővel megy magától, abban nincs semmi kihívás. De egy ilyennek azért van sport értéke.
Én már bizonyítottam.
Voltak ínséges idők...
nok is vannak itt?
jaaa, mostmar ertem milyert van ez a sok huho es veszekedes semmiert..bedurvult az estrogen hatasa egyeseknel
Ezzel mi a bajod? Akkor nem dolgoztál még az építőiparban...A munkavédelmi verseny mai győztesei.
Ez tudományos bizonyíték arra, hogy a vasembert fogja a mágnes.
Már a havat is betiltották, és a Fekete Fenyőünnep van a Fehér Karácsony helyett.Ez megy manapság ☝️
Az éjszaka havazott!
Reggel 8 óra: építettem egy hóembert.
8:10 - Egy feminista arra járt és kérdőre vont, miért nem egy hónőt építettem?
8:15 - Építettem egy hónőt.
8:17 - Feminista szomszédom szememre hányta, hogy a hónőnek nagy mellei vannak és ez másutt is tárgyiasítja a hónőket.
8:20 - A szomszédban élő meleg pár kiborult és rágta a fülemet, építsek ehelyett két hóembert.
8:22 - A transznemű férfi...nő...személy kérdőre vont, miért nem építek egyetlen hóembert, levehető részekkel.
8:26 - Az utca végén lakó vegánok panaszkodtak, hogy a répaorrt nem lehet hóemberek dekorálására használni.
8:28 - Rasszistának neveztek, mert a hóemberek fehérek voltak.
8:30 - A szemben lakó muszlim úr követelte, hogy a hónő viseljen burkát.
8:40 - Kiérkezett a rendőrség, amiatt, hogy valakit megsértettek
8:42 - A feminista szomszéd ezúttal a hónő kezében lévő partvis eltávolítását követelte, mert ez a nők háziasszonyi szerepét jelképezte.
8:43 - Megjelent az önkormányzat emberi méltóságért felelős
tisztviselője és megfenyegetett, hogy kilakoltatnak.
8:45 - Előkerült az ABC tévé stábja és megkérdezte, tudom-e a
különbséget hóférfi és hónő között? Azt feleltem, hogy a hógolyók, és most már szexista is vagyok.
9:00 - Szerepeltem a hírekben, mint terroristagyanús, rasszista, homofób, érzékenységeket sértő személy, aki a zavarosban halászik kedvezőtlen időjárás esetén.
9:10 - Faggattak, van-e tettestársam. Gyerekemet állami
gondozásba vették.
9:29 - Szélsőbaloldali tüntetők, akik az égvilágon minden miatt
sértettnek érezték magukat, felvonultak az utcánkban és lefejezésemet követelték.
Többé nem építek hóembert
A szerző érdemtelenül emeli ki a ló szerepét. Az állatnak nem volt köze a produkcióhoz. Mármint a négylábúnak.A lovasnemzet, öszvérháton jobban menne?