Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ximix

Well-Known Member
2017. december 1.
876
2 538
93
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 397
58 522
113
Remélem nem ilyesmitol frusztrált a fórum truck drivere.....
:eek::D

M

molnibalage

Guest
A munkavédelmi verseny mai győztesei.

262515487_1536496563385768_6810928045466937522_n.jpg

andris.7

Well-Known Member
2016. szeptember 17.
87
438
53
Messenger-ben küldte egy ismerősöm, gondoltam megosztom veletek.
A különösen veszélyes vad vadászata.

A tárgyban említett vad, a puna minden veszélyessége mellett nagyon kedves és becses állatka.
Forró égöv alatt, dombos, szakadékos helyen él. Fiatal korában egy kis forrás tövében lapul, később bozót nő körülötte.
A puna kifejlődési ideje 18 év.
Alakjára a tudósok nem tudnak megegyezni, mert szem csak ritkán látja, olyan rejtetten él.
Szőrméje különböző színű lehet: világos vagy sötét, szőke, barna esetleg vörös. A fekete puna a legvérmesebb.
Az ápolt punának sajátságos illata van, az ápolatlannak még inkább. A kifejlett példányok néha vért köpnek, ilyenkor vadászati tilalom van rá.
Egyébiránt természete odaadó. Kizárólag húsevő. Bár fogazata nem fejlődött ki, a csontkeménységű húst szereti. Ha hozzájut, boldog, lélegzete eláll, levegő után kapkod, néha harap.
A puna igen elterjedt, értékes állatka. Szegény és gazdag egyforma hévvel vadászik rá.
A szegények vagyoni helyzetüknél fogva csak egy punát tartanak, és azt lövöldözgetik tehetségük szerint.
Egyesek külön erre a célra berendezett punalövöldébe járnak, ahol belépődíjat fizetnek. A puna vadászata igen veszélyes sport, ezért óvatos vadászok gumipáncéllal védekeznek.
A punának egy-két lövés meg se kottyan, ellentétben a többi ragadozóval, sőt élvezettel tűri. A puska láttán nem menekül el, azt bevárja és le is fekszik előtte. Különösen kedveli a nagy kaliberű lőfegyvert. A punát nem lesből, hanem egészen közelről lövik.
Legmegszokottabb a fekvő helyzetből leadott lövés. Az állva lövést is gyakorolják, de nem különösebben ajánlatos, mert a vadász lába hamar elfárad. Fiatal vadászok ismétlőpuskát használnak, nem ritka esetleg egy alkalommal a három - négy lövés sem. Idősebb sporttársak már egy, maximum két lövéssel beérik. Elöregedett vadászok annyira megbarátkoznak a punával, hogy már nem is lőnek rá, csak cirógatják, nyalják-falják.

T

Törölt tag 2361

Guest
Ez megy manapság ☝️
Az éjszaka havazott!

Reggel 8 óra: építettem egy hóembert.

8:10 - Egy feminista arra járt és kérdőre vont, miért nem egy hónőt építettem?

8:15 - Építettem egy hónőt.

8:17 - Feminista szomszédom szememre hányta, hogy a hónőnek nagy mellei vannak és ez másutt is tárgyiasítja a hónőket.

8:20 - A szomszédban élő meleg pár kiborult és rágta a fülemet, építsek ehelyett két hóembert.

8:22 - A transznemű férfi...nő...személy kérdőre vont, miért nem építek egyetlen hóembert, levehető részekkel.

8:26 - Az utca végén lakó vegánok panaszkodtak, hogy a répaorrt nem lehet hóemberek dekorálására használni.

8:28 - Rasszistának neveztek, mert a hóemberek fehérek voltak.

8:30 - A szemben lakó muszlim úr követelte, hogy a hónő viseljen burkát.

8:40 - Kiérkezett a rendőrség, amiatt, hogy valakit megsértettek

8:42 - A feminista szomszéd ezúttal a hónő kezében lévő partvis eltávolítását követelte, mert ez a nők háziasszonyi szerepét jelképezte.

8:43 - Megjelent az önkormányzat emberi méltóságért felelős
tisztviselője és megfenyegetett, hogy kilakoltatnak.

8:45 - Előkerült az ABC tévé stábja és megkérdezte, tudom-e a
különbséget hóférfi és hónő között? Azt feleltem, hogy a hógolyók, és most már szexista is vagyok.

9:00 - Szerepeltem a hírekben, mint terroristagyanús, rasszista, homofób, érzékenységeket sértő személy, aki a zavarosban halászik kedvezőtlen időjárás esetén.

9:10 - Faggattak, van-e tettestársam. Gyerekemet állami
gondozásba vették.

9:29 - Szélsőbaloldali tüntetők, akik az égvilágon minden miatt
sértettnek érezték magukat, felvonultak az utcánkban és lefejezésemet követelték.

Többé nem építek hóembert

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
12 564
36 645
113
Ez megy manapság ☝️
Az éjszaka havazott!

Reggel 8 óra: építettem egy hóembert.

8:10 - Egy feminista arra járt és kérdőre vont, miért nem egy hónőt építettem?

8:15 - Építettem egy hónőt.

8:17 - Feminista szomszédom szememre hányta, hogy a hónőnek nagy mellei vannak és ez másutt is tárgyiasítja a hónőket.

8:20 - A szomszédban élő meleg pár kiborult és rágta a fülemet, építsek ehelyett két hóembert.

8:22 - A transznemű férfi...nő...személy kérdőre vont, miért nem építek egyetlen hóembert, levehető részekkel.

8:26 - Az utca végén lakó vegánok panaszkodtak, hogy a répaorrt nem lehet hóemberek dekorálására használni.

8:28 - Rasszistának neveztek, mert a hóemberek fehérek voltak.

8:30 - A szemben lakó muszlim úr követelte, hogy a hónő viseljen burkát.

8:40 - Kiérkezett a rendőrség, amiatt, hogy valakit megsértettek

8:42 - A feminista szomszéd ezúttal a hónő kezében lévő partvis eltávolítását követelte, mert ez a nők háziasszonyi szerepét jelképezte.

8:43 - Megjelent az önkormányzat emberi méltóságért felelős
tisztviselője és megfenyegetett, hogy kilakoltatnak.

8:45 - Előkerült az ABC tévé stábja és megkérdezte, tudom-e a
különbséget hóférfi és hónő között? Azt feleltem, hogy a hógolyók, és most már szexista is vagyok.

9:00 - Szerepeltem a hírekben, mint terroristagyanús, rasszista, homofób, érzékenységeket sértő személy, aki a zavarosban halászik kedvezőtlen időjárás esetén.

9:10 - Faggattak, van-e tettestársam. Gyerekemet állami
gondozásba vették.

9:29 - Szélsőbaloldali tüntetők, akik az égvilágon minden miatt
sértettnek érezték magukat, felvonultak az utcánkban és lefejezésemet követelték.

Többé nem építek hóembert
Már a havat is betiltották, és a Fekete Fenyőünnep van a Fehér Karácsony helyett. :mad: