Humor

Székely ül az asztalnál, hazaérkeszik a felesége.

• Te Áron, azt mondják, hogy a szomszéd lány terhes.
  • Ő dóga...
  • De az is pusmogják, hogy tőled van a gyerek..!
  • Az én dógom...
  • De, hát akkor velem mi lesz..?
  • Te dógod...
Molni, az az érzésem, hogy nem jártál székelyföldön. Különben nem a humor topic-ba tetted volna. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Palik közvetítésével.....

be912b7914d02150c4a1f819b7d01a02ad1dea07a8c9831457c7da653a80cf59.jpg

Szabó Győző -saját bevallása szerint- reggelit csinált, leült enni aztán amikor befejeződött a művelet megkínálta őket is :D

Ahhh a m a t ő r ö k, azt így kell :D (tegnap óta keresem, de meglett)

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: rappali_ and enzo
Bolgár rendőri jelentések...

A holttesten 10 és 20 sztotinkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek összfelülete 3 leva 20 sztotinka.

Tapasztalatlanságomat kihasználva a férfi magáévá tett, majd eltávozott és még fizetni sem fizetett.

... szép, okos, gondolatos a szeme... a másik hiányzik...

Az áldozaton 4 sebet találtunk. Kettő halálos volt, a másik kettő szerencsére nem.

A gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott.

Pavlov úrra üldözése közben 8 figyelmeztető lövést adtam le, mégpedig a fejére és teste egyéb lágy részeire.

Kirilov úr szexuális adottságával ijesztgette Koleva úrnőt, és nevezett szexuális adottságot Kolena úrnő csak azt követően engedte el, hogy erőszakot alkalmaztunk vele szemben.

... s végül fejével hosszasan ütötte az őt kihallgató őrmester cipőjét...

Közlekedési rendőr jelentéséből:
"Kérem parancsnok urat, hogy nehéz anyagi helyzetemre tekintettel adja három napra magánhasználatba részemre a radart!"

Az említett napon a szolgálatban levő Ivanov őrmester körözött veszélyes bűnözőt észlelt a tömegben. Az illető elfogása végett kénytelen volt használni fegyverét. Ennek ellenére a halottak és sebesültek listáján nem található a körözött személy.

A Kiro Király nevű szeszfőzdében végzett házkutatást követően sem én, sem Georgiev őrmester nem találtuk a kijárati ajtót. Georgiev őrmester feladta a keresést és elaludt a vécén, de én végül megtaláltam az ajtót. Arra, hogy miért hoztam magammal a
rendőrőrsre - nem emlékszem.

Tegnap a 12. emeletről kirepült egy "Sony" márkájú TV-készülék, de nem esett a földre, hanem eltűnt a 8. és az 5. emelet között.

A botrányt a férfi rendezte, a hangosításról a felesége gondoskodott.

A közlekedési rendőrség jegyzőkönyvéből:
"A baleset helyszínén a következőket állapítottuk meg: az útkereszteződésben álló Zaporozsec vezetője autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe..."

Tegnap a "Kosarite" étteremben lövöldözés tört ki két rivális banda között. A közelben tartózkodó ügyeletes rendőröknek sikerült elmenekülniük.