Egyszinkronosokban a német szexfilmek voltak verhetetlenek férfihanggal, némi spéttel.És az a szöveghűség: "u son of a bitch"= tesó, komám, rohadék. "F.ck u" = a kutyafáját. Hatalmasak voltak![]()
Áhh, olyanunk nem volt (sajna/nem sajna). Videó magnó is csak kölcsönbe.Egyszinkronosokban a német szexfilmek voltak verhetetlenek férfihanggal, némi spéttel.
Kezdek felkészült lenni. @papajoe csak hogy borzadj, 3 sör, beer, cerveza, aztán szomorúan elfogyott, de asszony úgy utazott el családlátogatni(a bolond), hogy itthon hagyta a pezsgőt(minek vitte volna el), a gin-t, nem dzsinn, és van egy kis szilvapálinka. Már csuklok, mert rengeteg szénsavasat ittam.Azon gondolkodok, hogy éjjel rászánom az időt és mindet egyesével elküldöm a biztonságos anyaméhbe.
Csak azért nem ismered, mert eredetileg nem csabai ha jól tudomNem tudom ki ez! Minden hülyét én sem ismerek!![]()
Akkor azért olyan hülye!Csak azért nem ismered, mert eredetileg nem csabai ha jól tudom![]()
Fegyőr likeolta ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..