Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 338
6 851
113
315921749_538742091033198_368094230549808770_n.jpg
 

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
1 122
3 964
113
"A NATO Parlamenti Közgyűlés tudományos és technológiai bizottsága ma elnökének választotta Vadai Ágnes honvédelmi árnyékminisztert – jelentette be a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának sajtóirodája."

Most ők tudnak róla bármit, vagy csak random kisorsolták?
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
6 600
20 249
113
Egy német fórumon panaszkodott valaki, h elromlott a pénztárgép és a kasszás kislány nem tudta kiszámolni a visszajárót. 2 EURból. 5 perc után a vásárló elárulta a megoldást. De a csajszi nem értette és csak nézett. A következő vásárló megerősítette az eredményt, de a csaj csak nem akarta elhinni, és hívta a főnököt, h valóban annyit kell-e visszaadni.
Móbil, móóóbil!
Egy bölcs mondás : Az alkeszek nem kihaltak, hanem átálltak herbálra. :D
Trier2
A biztosítócégek ajánlásával...