<blockquote rel="Terminator">(Ez független a megelőző hozzászólásoktól, csak<blockquote rel="jani2"><blockquote rel="molnibalage">EPIC!
https://www.youtube.com/watch?v=4Y0P6Egjb58
Csak annyi, hogy b+ DD</blockquote>
A navigátor Tóth Jani az a hétszeres magyar bajnok Tóth Jani?</blockquote>
De az. "Amikor a pilóta és a navigátor helyet cserél" -re keresve is meg lehet találni ezt a videót. Ha minden információ birtokában vagyunk, azért már egészen más a történet...</blockquote>
Így nyilván más a helyzet, de amikor néztem, nem kerestem az élet nagy rejtelmeit. )
Egy sima oktató videó
Muszáj közreadnom a sajátomét.
A Fater rendszeresen vitt horgászni. Mikor néptelenebb helyre értünk átültetett vezetni, így gyakorlatilag 14-15 éves koromtól tanultam vezetni mindenféle minőségű úton. Középiskola 4. osztályában a suli adott jogsit is (autóforgalmi szakközép).
Délelőtt idősebb oktatóval max. 40 km/h. Du. fiatal oktató, aki időnként rallyban navigátorkodott. Itt 60 km/h volt a szokott tempó egyenes úton. Még az elején voltunk az oktatásnak. Ő nem tudta, hogy érzem, hogy fékezésnél bekap az elő kerék és félre húz a kocsi. Hirtelen elénk ugrott egy kutya, kénytelem voltam nagyot fékezni, ellenkormányzással. Szegény - ismerve a kocsi tulajdonságát - meg nyúlt a kormányhoz, hogy nagy erővel besegítsen. Mivel már megtettem, így fejjel beesett a lábamhoz.
Ezután oldottabb volt a kapcsolatunk. Volt mikor versenyeztünk a másik haver oktatókocsival.