Ez nem a lengyel haderő fejlesztés topicba kéne?Kurvák támadása !![]()

Ez nem a lengyel haderő fejlesztés topicba kéne?Kurvák támadása !![]()

Hát nem is tudom, hogy ez részükről felfogható-e támadásnak.Kurvák támadása !![]()

Mi ez? Aranybulla?Kurvák támadása !![]()
Azért egy finom sor/v6, netán egy 9600-ig forgó szívó 4 hengeres, esetleg egy tüsszögő evo, vagy egy hörgő 250 gto...![]()
POV: you drive a loud car | POV: you drive a loud car | By Trevor WallaceFacebook
POV: you drive a loud carfb.watch

Azért egy finom sor/v6, netán egy 9600-ig forgó szívó 4 hengeres, esetleg egy tüsszögő evo, vagy egy hörgő 250 gto...
Más kérdés, h hamarabb lesz barátod, mint barátnőd. Utóbbiak úgyis csak telót nyomnak az utcán (is).![]()
Nem tudom, mi a rosszabb, a hang vagy a látvány.Fogalmam sincs mi ez, korai muszlim hódításokról szóló videó után ajánlotta fel a youtube...
A wodoo-motivációjú, összeesküvés elméletes típusra gondolsz?Be lenne sózva, az biztos...
A másik lehetőség a magyar atombomba: egy csapat magyar közgazdász a világgazdaságra szabadítva....

Azt hittem, te ukránpárti vagy.jó... lehet, hogy ez annyira mégsem vicces
Nem.Azt hittem, te ukránpárti vagy.
Amúgy tök jó, h a kommentelők nem csak fanatizált nácik, még hülyék is. Bahmutban nincsenek oroszok. Ők kívül vannak.jó... lehet, hogy ez annyira mégsem vicces

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..