T
Már megnéztem amikor a vésztartalék 2 x 5 litert megbontottam ! De talán elég lesz !
Már megnéztem amikor a vésztartalék 2 x 5 litert megbontottam ! De talán elég lesz !

Összesen 10 liter a vésztartalék?Már megnéztem amikor a vésztartalék 2 x 5 litert megbontottam ! De talán elég lesz !

Ez csak az itthoni tiszta pálinka készlet , az ágyasokból van még olyan 7-8 liter ! A barátom pincéjében van még egy 20 literes teli üvegballon alma ! De az csak háború estére ! LOLÖsszesen 10 liter a vésztartalék?
Szégyen lenne ha elég lenne őszig.![]()
Az ágyasok más minőségben is szükségesek, nem literben kifejezve.Ez csak az itthoni tiszta pálinka készlet , az ágyasokból van még olyan 7-8 liter ! A barátom pincéjében van még egy 20 literes teli üvegballon alma ! De az csak háború estére ! LOL
Na mindegy is majd csak kibírom valahogyan a nyárig ! Bár a tavaszi pincemustrakor még adódhat bor ami pálinka szeretne lenni !

Ok? Már Lenin is megmondta, hogy ennek súlyos bűntetése a több anyósAz ágyasok más minőségben is szükségesek, nem literben kifejezve.![]()
10 liter a szezonig?Már megnéztem amikor a vésztartalék 2 x 5 litert megbontottam ! De talán elég lesz !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..