P
6:55-nél az autótakarítás ismerős. Hajnalban öcsémmel jöttünk el a dizsiből. Családi autót direkt vagy 100m-re raktuk le, nehogy. Már a sarkon látom, h egy srác az egyik autó motorháztetejét okádja telibe. Na gondoltam, remélem nem a miénk...dehogynem. Gyakorlatilag a szélvédő tetejétől a hűtőmaszkig kirakva a menü. Még fetrengett egy sort a motorházon, mi meg végigsakkoztuk magunkba, h első gondolat után még 20 lépés a leendő lakcím (csillag böri). Inkább megkértem, h takarítsa le. "Mivee?"-hangzott a válasz. Megütni nem volt gusztusom, de felmérte, h 2x110 kg izom bizony komoly érv, így elfogadta a javaslatom (ott az inged). Maradjunk annyiban, h amikor végzett és odaértek a haverjai, majdnem a látványa elég volt, h átvegyék a vomitusz-stafétát.
Hát én biztosan nem sikáltam volna a csávó gombjaival, zippzárjaival és övcsatjával a bmw- motorháztetejét, de ízlés dolga.6:55-nél az autótakarítás ismerős. Hajnalban öcsémmel jöttünk el a dizsiből. Családi autót direkt vagy 100m-re raktuk le, nehogy. Már a sarkon látom, h egy srác az egyik autó motorháztetejét okádja telibe. Na gondoltam, remélem nem a miénk...dehogynem. Gyakorlatilag a szélvédő tetejétől a hűtőmaszkig kirakva a menü. Még fetrengett egy sort a motorházon, mi meg végigsakkoztuk magunkba, h első gondolat után még 20 lépés a leendő lakcím (csillag böri). Inkább megkértem, h takarítsa le. "Mivee?"-hangzott a válasz. Megütni nem volt gusztusom, de felmérte, h 2x110 kg izom bizony komoly érv, így elfogadta a javaslatom (ott az inged). Maradjunk annyiban, h amikor végzett és odaértek a haverjai, majdnem a látványa elég volt, h átvegyék a vomitusz-stafétát.
Akivel takaríttattam nem volt ilyen de nem is bmw voltHát én biztosan nem sikáltam volna a csávó gombjaival, zippzárjaival és övcsatjával a bmw- motorháztetejét, de ízlés dolga.

Az a vicces lengyel részeg? Benyomszky Móricka?Benyovszky Móric?

internetfigyelo.com
Én meg az R-Go-tól a Bombázót
Azovosoknak a küldeném ezt a számot akik az Azovstalban vannak

fasza ukránok lehetnek, a középső gondolom ukrajna (rajna látszik) feliratú gránáton fordítva van a zászló...Nyuszinak kemény dolga van arrafelé
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..