Amikor a pénzbehajtó tyúkot tart 
gif

Hát anya kitett magáért

gif

Hát anya kitett magáért

Ez egy jelzés Putyin felé: Egy valóban Nagy ember kis helyen is elférFolytassa az asztalnál ...
Hihetetlen, hogy lepedőnyi papírokhoz és penna szerkezetekhez sikerült találni ilyen kis asztalt.
Wilmos herceg meg balkezes,

Ez kurva jó!!!Rönkrement az autó.
Most Audi-t_áll.

Tudok olyan Kórházat ahol a patesz meg a konyha egymás mellett van! Néha keverednek az illatok is egymással, a jó kis zsíros szag ah édes h...a szaggal!
Hátöööööö.....
Étterem kannibáloknak?
Hátöööööö.....
Kpzeld ezt a pasit sz oroszok elleni harcban...Vérmókus megszakítja a Teams hívást

Mint a Terence Hill - Bud Spencer filmben a csaj a rendőröknek amikor letartóztatták: "Én úrinő vagyok!"

Volt ahol a Trauma orvosi ajtaján így ment a a sor: dr Mészáros, dr Hentes, dr Kontár...Étterem kannibáloknak?
Nekem volt egy betegem akit még anno betegszállítós időszakba érsebészeti szakrendelésre vittem! Az ottani arab orvos mondjuk úgy szabadszellemű kissé, kijelentette a papának " ezt a lábat bizony le kell vágni"! Az öreg elkezdett egyezkedni az orvossal, hogy nem lehetne e csak egy ujjat vagy annak egy percét! Erre az orvos " hát nem szalámi ez, hogy úgy szeljük ahogy akarjuk"Volt ahol a Trauma orvosi ajtaján így ment a a sor: dr Mészáros, dr Hentes, dr Kontár...

Amellett, h vicces azért valahol szomorú, h egy jól megtermett középkorú fé(l)rfi, kislányos síkításra képes egy 300 grammos lény ellenében.Vérmókus megszakítja a Teams hívást
Az a mókus volt! Találkozott Alvinnal!Amellett, h vicces azért valahol szomorú, h egy jól megtermett középkorú fé(l)rfi, kislányos síkításra képes egy 300 grammos lény ellenében.
Véletlenül se tanuljunk minimális boole egyszerűsítést sem. Majd a bug halmazra teszünk 2 milliárd sor patchet százszámra, a hülye user megveszi a hasonlóan "logikus" arhitektúrájú hardvert oszt jóvanEz most nagyon aktuális lett

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..