Ha jól tudom, akkor nem feltétlen használják a téligumit és kvázi nulla profilig koptatják. Legalábbis én ezt hallottam, de nem tudom, hogy minden államra igaz-e -ha igaz egyáltalán.A biztosítócégek ajánlásával...
Ha jól tudom, akkor nem feltétlen használják a téligumit és kvázi nulla profilig koptatják. Legalábbis én ezt hallottam, de nem tudom, hogy minden államra igaz-e -ha igaz egyáltalán.A biztosítócégek ajánlásával...
Annyiszor volt már betéve a fórumra, hogy annak alapján már az OPEC-be is felvennének minket.![]()
Szenzációs bejelentést tett a Mol - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Ismerős helyzet.
Megj, nem értem a kanadaiakat ...![]()
Szenzációs bejelentést tett a Mol - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Kihúzták a kalapból a nevét! Az idén ő kap csomagot a Mikulastól!"A NATO Parlamenti Közgyűlés tudományos és technológiai bizottsága ma elnökének választotta Vadai Ágnes honvédelmi árnyékminisztert – jelentette be a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának sajtóirodája."
Most ők tudnak róla bármit, vagy csak random kisorsolták?

Ilyen gyorsan küldték az előleget Philbyscu és már ki is raktad a videót?Vazzz ez elküldte!
Mármint a címre az önéletrajzomat...
Da, ti stiu?Ilyen gyorsan küldték az előleget Philbyscu és már ki is raktad a videót?
Egy angol üzletben hangosan kezd el kiabálni ennek a tárgynak a nevét, természetesen magyarul:Na ezért, nesze.
Fatime.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kihúzták a kalapból a nevét! Az idén ő kap csomagot a Mikulastól!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..