Hát, számára sem történt semMISE...ha egy tapintatlan ateista bohóc elém állna
Bocs.

Hát, számára sem történt semMISE...ha egy tapintatlan ateista bohóc elém állna

Kivancsisagból rákerestem a Gúglin: Zelenszkij Tattoo erre a 4.helyen ezt hozza!Jaja, a tetoválószalonok is arról jelentenek, hogy mindenki Zelenszkit szeretne! MINDENHOVA!![]()

Hát viktorról sok mindent el tudok képzelni, de hogy igazi hívő lenne, na azt aztán nem.Nem azért, de hívő keresztényként engem az is zavar, ha a templomtól 10m-re kávézgatnak. Az meg pláne felmérgelne, ha egy tapintatlan ateista bohóc elém állna okoskodva. A keresztény nem balek, h mindent jámboran elviseljen...a Mester kezében is volt korbács.
Akkor pont, hogy illenek bele a fenti szarok isHogy ez mekkora szar film volt,meggyalázása az előző Mad Maxeknek.
Nekem tetszett a Mad Max 2. es ez is. Ne kell oket egymashoz hasonlitgatni, osszefuggest keresni mert nincs. Mindketto magaban szorakoztato, elvezheto. Ami viszont nekem nem jon be, az a Mad Max 3, na az egy rakas tragya.Hogy ez mekkora szar film volt,meggyalázása az előző Mad Maxeknek.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..