Hát, számára sem történt semMISE...ha egy tapintatlan ateista bohóc elém állna
Bocs.

Hát, számára sem történt semMISE...ha egy tapintatlan ateista bohóc elém állna

Kivancsisagból rákerestem a Gúglin: Zelenszkij Tattoo erre a 4.helyen ezt hozza!Jaja, a tetoválószalonok is arról jelentenek, hogy mindenki Zelenszkit szeretne! MINDENHOVA!

Hát viktorról sok mindent el tudok képzelni, de hogy igazi hívő lenne, na azt aztán nem.Nem azért, de hívő keresztényként engem az is zavar, ha a templomtól 10m-re kávézgatnak. Az meg pláne felmérgelne, ha egy tapintatlan ateista bohóc elém állna okoskodva. A keresztény nem balek, h mindent jámboran elviseljen...a Mester kezében is volt korbács.
Akkor pont, hogy illenek bele a fenti szarok isHogy ez mekkora szar film volt,meggyalázása az előző Mad Maxeknek.
Nekem tetszett a Mad Max 2. es ez is. Ne kell oket egymashoz hasonlitgatni, osszefuggest keresni mert nincs. Mindketto magaban szorakoztato, elvezheto. Ami viszont nekem nem jon be, az a Mad Max 3, na az egy rakas tragya.Hogy ez mekkora szar film volt,meggyalázása az előző Mad Maxeknek.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..