Humor

Jó megfigyelő vagy, biztos a rádióantenna és az oldalsó díszléc volt az árulkodó. Az autós múltad is segíthetett. :)

Gondolom, nem a fényszórók alakja buktatta le. :D

8d656b8716fd5a9dd013d731860b1eaa.jpg
Valóban nem a fényszóró árulta el, de nem is az antenna.
18 évig Nagypolszkijaim voltak (imádtam őket, csak neked súgom meg - ezért van zárójelben - hogy mai napig rendszeresen álmodom velük), s ugyanekkor vagy 10 évig dolgoztam Ladákkal.
Sorkatonaként 2105-öst hajtottam, a munkahelyemen meg - többek között - 2107-est.
A Ladák nagyon jók voltak munkaeszköznek, de autózni, utazni szigorúan a Nagypolák!

8101ba9e5c2849c272575ffc6682e621.png

vector-cartoon-car-5264023.jpg

A pénz világa topikból:

A pénzügyekhez kapcsolódva van egy régi, magyar közmondás, hogy mikor elégedett a magyar üzletember, vállalkozó?

"Pénz számolva, asszony elverve"

Az elmúlt 30 évben a szereplők helyet cseréltek:

" Asszony számolva, (ezért) pénz elverve"

Ezt Nagy Bandó András úgy fogalmazta meg egy vélhetően vidéki kultúrházban, hogy (kénytelen vagyok szó szerint emlékezni rá, mert az általam is átmásolt kazettát kölcsönadva véletlenül letörölték)

"Pénz verve, asszony számolva jó!
Kakaskodni kéne; hiányzik egy tojó
Házasodni kéne, nem vagyok már tacskó
Alig várom már, hogy ürüljön a...zsák...:confused:

Valóban nem a fényszóró árulta el, de nem is az antenna.
18 évig Nagypolszkijaim voltak (imádtam őket, csak neked súgom meg - ezért van zárójelben - hogy mai napig rendszeresen álmodom velük), s ugyanekkor vagy 10 évig dolgoztam Ladákkal.
Sorkatonaként 2105-öst hajtottam, a munkahelyemen meg - többek között - 2107-est.
A Ladák nagyon jók voltak munkaeszköznek, de autózni, utazni szigorúan a Nagypolák!

8101ba9e5c2849c272575ffc6682e621.png

vector-cartoon-car-5264023.jpg
Jók a képek. :D

Azért is írtam, mert emlékeztem korábbi beszélgetésükből, hogy volt autós "múltad". :)