Humor

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az egészséges étkezés fontossága!

339089342_522416970097533_7500070020369099652_n.jpg

Az ukrán topikba ne rakjatok már ki több oroszok által "készített" éjszakai videót, dudiék a nato megmondta, hogy vakok az oroszok sötétben! Ne osszatok meg nyilvánvaló csalásról és szemfényvesztésről videót! :D

Szerintem a nato úgy van ezekkel a videókkal mint Wagner úr a 100 fonttal:
"Ne mondja azt, hogy százat! Maga rosszul hallotta! Annyi font csak számtanpéldában létezik!"

A netenmár az adóforintjaimon mindenhol béketáborozós reklámok ömlenek, csakhogy aki elég idős, vagy tanult történelmet, annak inkább ez ugrik be (merthogy nem nyugaton születtem ahol a treehugger hippik utódai is használták, nálunk ők használták utoljára):
10307033.jpg

Biztos, hogy ezt a lámpást akarták dörzsölgetni?
Akkor mèg nevén nevezték a dolgokat. Semmi public relations, thinktank, NGO,pártközeli alapitvány stb. ködösités. :)

Ő volt az, aki azt kérdezte, hogy az a rengeteg űr turista nem visz-e föl sok baktériumot a nemzetközi űr állomásra az utcai cipőjével?

Mondtam neki, hogy a kérdés nem rossz, csak kicsit nagyon előre szaladtunk az időben, mert még nem lehet az utcáról felmenni a nemzetközi űr állomásra. Bármilyen hihetetlen, de elsőre nem értette meg. Szerintem az a típus, aki már vett telket a holdon és felhőtlen teliholdas éjszakákon mutogatja a szomszédoknak, hogy az erkélyről is lehet látni a telket.
Mondtad már neki, hogy van egy remek méhszájrúzsod? :rolleyes:
Te, nem probléma, hogy lefeküdtél az edzővel? - Mire én: Micsoda, hogy én lefeküdtem az edzővel??? ÚRISTEN ÉN TÉNYLEG LEFEKÜDTEM AZ EDZŐVEL!
Akkor már megelőztek... Viszont még lehet, hogy a hüvelyszárazságindikátorodról nem tud...