Ha írta volna, hogy igen a következő kérdésem az lett volna....és a nyúlnak?Csak még nem írta át Kimberli Philby-re a nickjét.
Ha írta volna, hogy igen a következő kérdésem az lett volna....és a nyúlnak?Csak még nem írta át Kimberli Philby-re a nickjét.
Miért, szerinted van esélye egy nyúl ellen?Ha írta volna, hogy igen a következő kérdésem az lett volna....és a nyúlnak?
Ha írta volna, hogy igen a következő kérdésem az lett volna....és a nyúlnak?
Én a nyulat a nyakánál kasztrálom...de egyelőre egy életképtelen kecskegidán tomboltam ki magam...Miért, szerinted van esélye egy nyúl ellen?
![]()
![]()
![]()
Magyarán megfutamodtál.Én a nyulat a nyakánál kasztrálom...de egyelőre egy életképtelen kecskegidán tomboltam ki magam...
Visszahugyoztam.Magyarán megfutamodtál.
De gonosz vagy! A kecskével is vigyázni kell!Visszahugyoztam.![]()

Nekrofil meg... a másikat hagyjuk isÉn a nyulat a nyakánál kasztrálom...de egyelőre egy életképtelen kecskegidán tomboltam ki magam...

Aha, perszepersze. Most dobtak be a postaládámba a [email protected] emailcímről egy hiteles dokumentumot az esetről.Visszahugyoztam.
Fúj...azt hiszem fel kell vennem a gummicsimmát! Emmán animálterrorizmus...Aha, perszepersze. Most dobtak be a postaládámba a [email protected] emailcímről egy hiteles dokumentumot az esetről.
![]()
Én a helyedben gyors lenyúznék 2-t majd dobnám a fazékba pörköltnek'Fúj...azt hiszem fel kell vennem a gummicsimmát! Emmán animálterrorizmus...
Sőt, új faj, Oryctolagus cuniculus terroricus....asszem különleges műveletbe kezdek...

Itt vagyunk...Én a helyedben gyors lenyúznék 2-t majd dobnám a fazékba pörköltnek'![]()
Jó,

Az a gáz, hogy volt, mikor feltört kriptát takarítottunk és óvszer volt lent, a szétdobált csontok közt.
A 18. Században is volt már gumióvszer?Az a gáz, hogy volt, mikor feltört kriptát takarítottunk és óvszer volt lent, a szétdobált csontok közt.

A 18. Században is volt már gumióvszer?![]()
![]()
Nyilván nem akkor került oda; egyébként XIX. sz. vége, XX. eleje.A 18. Században is volt már gumióvszer?![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..