Te "szzzemééét"!
.
Aki félreértette, az a poént sem értette!
.
Aki félreértette, az a poént sem értette!

.
.

Istenuccse, nem!
Ez, szerintem, mostani lehet.Azért gondolom van pár év a két kép időpontja között!
Mennyi kb?
.
Érdekes, az én történeteim is a haverjaimmal szoktak megtörténni....Egy baráti társaságban voltam egy sráccal. Volt egy sztori róla.
Ment a bevásárló utcán hazafelé. Észrevett egy csinos lányt, hát ráköszönt. A lány vissza. Kis beszélgetés, kávézás.
Felmentek a sráchoz, megtörtént a dolog, mire a lány: "-Akkor ez így 5000.".
![]()

Téli, vagy nyári?De remélem, hogy csak gumival vállaltad!![]()
Baszki akkor nem csak nekem tűnt föl.Na jó, de ott a gép amerikai, a Luke meg az öreg Yoda zsidók, és a kabbalat használják a kóser gépet lebegtetni.
A túlkínálat nem számít már?Hallomásból, de a 10 ezer is elég régen volt már. A prostinfláció is magas. Háború, covid, Brüsszel ugye...
Nem merek rákérdezni...Már akinek. Legénybúcsún (nem saját) kaptam ajánlatot a "művésznőtől"; ingyen vagy olcsóbban![]()
Roli, Te vagy az?Érdekes, az én történeteim is a haverjaimmal szoktak megtörténni....
Téli, vagy nyári?
Baszki akkor nem csak nekem tűnt föl.
A túlkínálat nem számít már?
Nem merek rákérdezni...

Főnökömet is meghúzták német felsőfokún, pedig az anyja német, és ténylegesen az anyatejjel szívta magába a nyelvet...Ehh...amikor a született német ikerlány iskolatársaim (8. -ig magyarul sem tudtak) megbuktak középfokú nyelvvizsgán...németből...Rigó utca...![]()
Konzul fia, általánost NYCben járta, ELTE Amerikanisztika felvételin a rendszerváltozás környékén eltanácsolták, hogy nem felel meg.Főnökömet is meghúzták német felsőfokún, pedig az anyja német, és ténylegesen az anyatejjel szívta magába a nyelvet...
Szerinte mi sem mentünk volna át magyarból.
Ez még a 90-es évek közepén volt.

Volt egy sutyerák oláhhal hasonló kalandom még 2000 körül. Iránymutatást kért, hát megkapta. Nem tudom milyen lehetett ipszilonozni a kamionnal a szűk utca végén utána. Kefir nepper (Negan) majd elmondja.
Lebombázzák a románokat??? Egye feneIzraeliek F-16-osokat visznek Aradra

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..