Humor

Nem tudom, az a semlegesség? Mert az ötágú a VEZ, a hatágú lehet esetleg a NATO (bár a NATO túlnyomó többsége konkrétan utálja az izraeli kormányzatot), a hetagu talan lehet a "semlegesség", mert mégiscsak ördögi atbaszarintas az a szöveg...
A NATO négyágú, így már az is foglalt, de a Nap hét ágra süt. A nyolcágú a Betlehemi Csillag.
Ugyanakkor a háromágú a Mercedes, az öt ágút az több felekezet is lestoppolta, ki így, ki úgy (ha már szóba hoztad az ördögöt is).
A hatágú pedih lehet akár a Magyar Honvédség hagyományos rendfokozati jelzéseié, vagy a ba'átaidé a szombatokról.

Van választék bőven.

A NATO négyágú, így már az is foglalt, de a Nap hét ágra süt. A nyolcágú a Betlehemi Csillag.
Ugyanakkor a háromágú a Mercedes, az öt ágút az több felekezet is lestoppolta, ki így, ki úgy (ha már szóba hoztad az ördögöt is).
A hatágú pedih lehet akár a Magyar Honvédség hagyományos rendfokozati jelzéseié, vagy a ba'átaidé a szombatokról.

Van választék bőven.
Úgy látom, hiányzik a lényeglátás erősen, még szerencse, hogy épp benéztem ide.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Gyönyörű. Főleg a cuppantás a végén.
Múltkor vettem az egy falra cuppantható fürdőszobai tartót. Rájöttem, hogy egy picit rossz helyre tettem fel. Valami bivaly típust sikerült kifognom, mert alig akart lejönni, amikor rájöttem, hogy picit rossz helyre tapasztottam fel. A végén engedett.
Na pont ugyan ilyen hangot adott ki, amikor lejött.... :)
:D

Ezt most komolyan nem hiszem el! :confused:

Jellemüket nem hazudtolják meg :D
Kezdenek átállni a győztes oldalra!:hadonaszos:

e746637c141a9a603c83e3dedbaa9193.jpg

Régi ÖKM,és Nemzetőr meg van még? :D
Én kaptam ajándékba egy ÖKM-et,( Öreg Katonák Magazinja) mikor bevonultam, vatta új volt.... Elkérték az öregek, és két nap múlva úgy hozták vissza, hogy 3 lapból állt. Az első hátsó fedőlap, meg az egy centi vastag közepe :D Próbáltam kicsit szétszedni, de ilyenkor a lapok összeragadása végett illúzióromboló volt a 2 fejű 4 mellű csajok látványa :(

Én kaptam ajándékba egy ÖKM-et,( Öreg Katonák Magazinja) mikor bevonultam, vatta új volt.... Elkérték az öregek, és két nap múlva úgy hozták vissza, hogy 3 lapból állt. Az első hátsó fedőlap, meg az egy centi vastag közepe :D Próbáltam kicsit szétszedni, de ilyenkor a lapok összeragadása végett illúzióromboló volt a 2 fejű 4 mellű csajok látványa :(
Mi volt ez az ÖKM? Valami szex lap!? Vagy ilyen kreatív asszonyok lapja mint a Fürge ujjak?

Jaj, bakker!
Elég vizuális típus vagyok.
(Hányós emodzsi)