Esk ha jössz velem???Akkor ideje táncolni!

Esk ha jössz velem???Akkor ideje táncolni!

Esk ha jössz velem???

Semmi para megoldják. Hisz most rengeteg WhirlpoolAnnyira elavult gépet a közelébe nem viszenk Ukrajnának.
Milyen gépek vagy alkatrészek?Semmi para megoldják. Hisz most rengeteg Whirlpool
, Indesit, Bosch vezérlőjük van : ) . Nem tudjátok a Pervolt is érintik a szankciók ? Mert anélkül Fekete-tengeri szín minta bajos lesz.
De félre a tréfával ,mi van akkor ha ezek a gépek-alkatrészei felbukkannak É Koreában ?
Szerintem semmi, izguljanak az É Koreaiak hogy több pilótát kell emeltszintű étkeztetésben részesíteni.
"Hülye állat"Majd ha növesztettél 2 ilyen szőrös szomorodást a füleid elé akkor szólj.
 (Fasznak írogatsz részegen a fürdőkádból, víz nélkül kezedben az ÖKM-el?
 (Fasznak írogatsz részegen a fürdőkádból, víz nélkül kezedben az ÖKM-el?  )
 )Miattad kellen szégyellnem magam kamerad.... @reich_und_roll , mármint amennyiben ez ilyen antiszemi buli lenne!!! De baszod tényleg autógumit loptak

Milyen gépek vagy alkatrészek?
Huzat van rajta.
(mármint az ülőkén)
Akkor ideje táncolni!

Én úgy tudom így születtek. De amúgy @sixtus a szakavatott szakértője a divatjuknak!De most komolyan: Amíg ezek a kalapformák, kabát szabások nem jelentek meg a ruházkodás világában, addig mit hordtak az ortodox zsidók?
S amikor ezeket kezdték hordani, akkor rögtön ez lett az autentikus hagyomány?

Ahha...most nem írok semmitÉn úgy tudom így születtek. De amúgy @sixtus a szakavatott szakértője a divatjuknak!
 Van olyan hogy csak a humor topikból bannoltatom magam???
 Van olyan hogy csak a humor topikból bannoltatom magam??? 
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..