Igen ez megtörtént! A kolleganő még aktív állományban van! Nagy az Isten állatkertje!@Venom85 igaz történet alapján?
![]()
878 E megtekintés · 10 E reakció | Éva Szabo on Reels
www.facebook.com
Gondolom a xanaxot szedik rendesen máshogy ezt nem lehet bírni idegekkel.Igen ez megtörtént! A kolleganő még aktív állományban van! Nagy az Isten állatkertje!
Ez melyik? A “kórház”?Igen ez megtörtént! A kolleganő még aktív állományban van! Nagy az Isten állatkertje!
Én meg betévedtem az isztanbuli bazárba. Megtudták hogy magyar vagyok egyből rám aggattak egy bőr kabátot, mert ha magyar vagy akkor biztos azt akarsz venni. Minden más kizárt!Egy jó török bőrkabátot vettem magamnak meg az asszonynak is amikor náluk jártam. Szóval azt hozhatnak még![]()

Gyanítom a csabaiEz melyik? A “kórház”?

Én nőt hoztam magamnak onnan, de végül győzött a vallás.Én meg betévedtem az isztanbuli bazárba. Megtudták hogy magyar vagyok egyből rám aggattak egy bőr kabátot, mert ha magyar vagy akkor biztos azt akarsz venni. Minden más kizárt!
Totál ki volt akadva a csávó hogy nem akarom megvenni, pedig végig ezt mondogattam neki...
Először válásnak olvastam - végül is úgy is jó...Én nőt hoztam magamnak onnan, de végül győzött a vallás.

Azért ehhez a munkához néha igen nagy türelem és önuralom kell!@Venom85 igaz történet alapján?
![]()
878 E megtekintés · 10 E reakció | Éva Szabo on Reels
www.facebook.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..