Humor

Egy régi szovjet vicc aktualizálva:

Orbán úgy dönt, hogy sofőrök meg biztonság ide vagy oda: ma ő vezeti az autót.
Ugyan ezen a jeles napon kiadják a rendőröknek, hogy minden gyorshajtót le kell inteni és meg kell büntetni - nincs kivétel!
Egyik rendőr látja, hogy elhúz egy nagy fekete autó. Egy motoros rendőr utánuk ered. Egy negyedóra múlva visszatér, kollégja kérdezi:
  • Na elkaptad, megbüntetted?
  • Nem...
  • Miért nem? Mégis ki volt az?
  • Hát azt nem tudom ki az atyaúristen lehetett, de Orbán Viktor volt a sofőrje...

1702906312-temp-k-Cb-Bpc-cikktorzs-4x.jpg
Az eredeti vicc Gorbacsovval volt... :)
Volt ez a pápával is...

• Tetszik
Reactions: DTheo
Gondoltam itt van jó helyen.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: endre
Gondoltam itt van jó helyen.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ha elszórod a merkava - leopárd - t90 háromszög valamelyikében (esetleg a harckocsik harctéri alkalmazása topik sem rossz) akkor újévig elég lett volna tűzijátéknak, csak az acskós pattogatott kukoricát kellet volna megvenni :D

Csak óvatosan az ünnepnapok alatt! :)
A müncheni egyetemen megvizsgálták 3421 fèrfi esetét, akik 2005 és 2021 között "pènisztörés" diagnosztika alapján kerültek kórházba. A meglepő eredmény: a legtöbb pénisztörés december 24 és 26 között történt. A pàciensek átlag életkora 42 év volt.
A hétvégén a pénisztörés esélye 58%-al magasabb, mint a hét màsik napjain.
Ez évben Karàcsony hétvégère esik. Szóval jó lesz vigyázni......
( exxpress.at természetesen)

Csak óvatosan az ünnepnapok alatt! :)
A müncheni egyetemen megvizsgálták 3421 fèrfi esetét, akik 2005 és 2021 között "pènisztörés" diagnosztika alapján kerültek kórházba. A meglepő eredmény: a legtöbb pénisztörés december 24 és 26 között történt. A pàciensek átlag életkora 42 év volt.
A hétvégén a pénisztörés esélye 58%-al magasabb, mint a hét màsik napjain.
Ez évben Karàcsony hétvégère esik. Szóval jó lesz vigyázni......
( exxpress.at természetesen)
Én már felkészültem! Vásároltam csináld magad faszgipszet és kaptam mellé grátisz péniszmankót! Nem féleeeeek! :D