A 3.-on lakom@sixtus nem fázol?! Még hidegek az éjszakák! Azért látom felétek is hódít az uborkacsöcs!
Gyíkarc
Ez a főccint 
A 3.-on lakom@sixtus nem fázol?! Még hidegek az éjszakák! Azért látom felétek is hódít az uborkacsöcs!
Gyíkarc
Ez a főccint 
Ahhhhh! Basszus! Benéztem!A 3.-on lakomGyíkarc
Ez a főccint
![]()

Valld be, hogy te vagy igazából nem kell itt szégyenkezni, ez egy befogadó fórum.Ahhhhh! Basszus! Benéztem!![]()

És ha én vagyok!Valld be, hogy te vagy igazából nem kell itt szégyenkezni, ez egy befogadó fórum.![]()
Közel a 40 hez hasam mint egy 6 hónapos gravidának! Ez van!
Valld be, hogy te vagy igazából nem kell itt szégyenkezni, ez egy befogadó fórum.![]()

Mi értjük a viccet!Azért csak ésszel....![]()
Nem vagyunk sértődékenyek!Vagy csak jól titkoljukMi értjük a viccet!Nem vagyunk sértődékenyek!

Prosztatát olvastam
Prosztatát olvastam

Van az a kor amikor már leszarod!Hát a Sixtus által betett kép után elhiszem, hogy a prosztata törlés eszedbe jutott.... Bár közösségi irányelvek sértése miatt azért durva lenne kicsit, nem?![]()

Ha má elég nagy lett, jobb ha nincsVan az a kor amikor már leszarod!![]()

Ne viccelj! Dehogy! Amúgy se tudnál...szektás vagy tejis@sixtus azert nem sértettelek vérig ugye??

Fu! Nagy kő esett le a szívemről! Pedig már azt hittem újabb üveg Frontint kell bontsak a nagymama készletéből!Ne viccelj! Dehogy! Amúgy se tudnál...szektás vagy tejis![]()
Olyan vagy, mint Mucsi... Folyton szeded a gyógyszereket...Pedig már azt hittem újabb üveg Frontint kell bontsak a nagymama készletéből!
Nem az a lényeg, h milyen gyógyszert szed, hanem, hogy mit iszik rá.Olyan vagy, mint Mucsi... Folyton szeded a gyógyszereket...

Esk több ma nem lesz...ez elég fekete humor... @reich_und_roll és @Flamand kameradjaimnak szeretettel...
![]()
Van az a lehetőség, hogy regisztráció végleges törlése. Na ott kell az IGEN lehetőséget választani és akkor ez a gond megoldódik.Újabban ha megnyitok egy topikot az azon lévő youtube videók maguktól elindulnak, akár több is. Ezt hol lehet kikapcsolni?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..