A 3.-on lakom@sixtus nem fázol?! Még hidegek az éjszakák! Azért látom felétek is hódít az uborkacsöcs!
 Gyíkarc
 Gyíkarc  Ez a főccint
 Ez a főccint 
A 3.-on lakom@sixtus nem fázol?! Még hidegek az éjszakák! Azért látom felétek is hódít az uborkacsöcs!
 Gyíkarc
 Gyíkarc  Ez a főccint
 Ez a főccint 
Ahhhhh! Basszus! Benéztem!A 3.-on lakomGyíkarc
Ez a főccint

Valld be, hogy te vagy igazából nem kell itt szégyenkezni, ez egy befogadó fórum.Ahhhhh! Basszus! Benéztem!

És ha én vagyok!Valld be, hogy te vagy igazából nem kell itt szégyenkezni, ez egy befogadó fórum.
 Közel a 40 hez hasam mint egy 6 hónapos gravidának! Ez van!
 Közel a 40 hez hasam mint egy 6 hónapos gravidának! Ez van!
Valld be, hogy te vagy igazából nem kell itt szégyenkezni, ez egy befogadó fórum.

Mi értjük a viccet!Azért csak ésszel....
 Nem vagyunk sértődékenyek!
 Nem vagyunk sértődékenyek!Vagy csak jól titkoljukMi értjük a viccet!Nem vagyunk sértődékenyek!

Prosztatát olvastam
Prosztatát olvastam

Van az a kor amikor már leszarod!Hát a Sixtus által betett kép után elhiszem, hogy a prosztata törlés eszedbe jutott.... Bár közösségi irányelvek sértése miatt azért durva lenne kicsit, nem?

Ha má elég nagy lett, jobb ha nincsVan az a kor amikor már leszarod!

Ne viccelj! Dehogy! Amúgy se tudnál...szektás vagy tejis@sixtus azert nem sértettelek vérig ugye??

Fu! Nagy kő esett le a szívemről! Pedig már azt hittem újabb üveg Frontint kell bontsak a nagymama készletéből!Ne viccelj! Dehogy! Amúgy se tudnál...szektás vagy tejis
Olyan vagy, mint Mucsi... Folyton szeded a gyógyszereket...Pedig már azt hittem újabb üveg Frontint kell bontsak a nagymama készletéből!

Nem az a lényeg, h milyen gyógyszert szed, hanem, hogy mit iszik rá.Olyan vagy, mint Mucsi... Folyton szeded a gyógyszereket...

Esk több ma nem lesz...ez elég fekete humor... @reich_und_roll és @Flamand kameradjaimnak szeretettel...

Van az a lehetőség, hogy regisztráció végleges törlése. Na ott kell az IGEN lehetőséget választani és akkor ez a gond megoldódik.Újabban ha megnyitok egy topikot az azon lévő youtube videók maguktól elindulnak, akár több is. Ezt hol lehet kikapcsolni?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..