Zen-élő liszt...
Ez egy vakundok volt...
Ukrán drónvakond.Zen-élő liszt...
Ez egy vakundok volt...
(bocsánat, de ma még nem ittam sört)

OFF:Fényes nappal,mint a vak egér bazdmeg,ezek mit néznek,5 méterrel maguk előtt az utat?
Kiváló barátom fél év alatt kétszer törte össze magát országútival. Először a térde nyílt szét, másodjára meg öt bordája meg a keresztcsontja tört el.Fényes nappal,mint a vak egér bazdmeg,ezek mit néznek,5 méterrel maguk előtt az utat?

Kiváló barátom fél év alatt kétszer törte össze magát országútival. Először a térde nyílt szét, másodjára meg öt bordája meg a keresztcsontja tört el.
Mondjuk olyan átlagokat teker, hogy ihajj...
Kipróbáltam a többmilliós Pinarello bringáját - én, a klasszikus falusi bringás, csak kasza, meg kapa nincs a bringámon - s (mit tudom én hogy hívják) beakasztós cipő nélkül s így is pillanatok alatt ötvennel tekertem a 10(!) barra fújt kisujjnyi gumikon.
Annyi, hogy hangrobbanás nem volt...
Ez egy fegyver baszki, hiába teker várak környékére, nekem ne mondja senki, hogy egyet is lát közülük leszeget fejjel.
Úgyhogy amióta gyógyul, mindig beolvasom neki telefonon, hogy nem ez a sportteljesítmény spéci ruhában, hanem az egysebességes dögnehéz szovjet kerékpárt tekerni puha gumikon, klottgatyában meg lobogó pólóban.
S azt hiszi, hogy viccelek.
Lapos villaszög, kiváló egyenesfutás, elengedett kormány, egyenes derék, rátarti falusi büszke tartás; minden is látok - s még pincebor kompatibilis is.
Két éve azért szoktam rá a kormány fogására, mert ahogy a zasszony öregszik, egyre ijedősebb, aggódósabb, meg szerinte fel kéne már nőnöm, ez nem illik a koromhoz. Pedig soha nem estem el így. (Na mondjuk fogott kormánnyal már igen...)
Az a baj viccet félre téve az, hogy ezekkel a bringákkal olyan tempót tudsz tekerni, hogy az egy drog.
S még el is ismeri.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..