Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 722
27 054
113
Fényes nappal,mint a vak egér bazdmeg,ezek mit néznek,5 méterrel maguk előtt az utat?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Mert száguldoznak, mint az állat.

images

ronis

Well-Known Member
2022. március 23.
243
1 434
93
Jay az Everybody Wants Some! cimu Linklater-mestermubol, aki kisse lunatic, es neha teljesen ertetlenul nez avagy eppen orjong... :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
eskü azt hittem te vagy az, mikor értetlen fejet vágsz... sorry, :D;):)

ronis

Well-Known Member
2022. március 23.
243
1 434
93
Az autópályán 120-al,kb féktáv 3x-osáról,félig bambulva is meglátok 1 gyufásdobozt az úton, úgy, hogy közben beszélgetek,eszek,iszok,telefonálok,vagy elméletben felnőtt témájú nagyjátékfilmet rendezek,főszereplek.
Ezek 40-50- el nem látnak meg egy 6 méter szélesz,15cm átmérőjű,kapu vasat úgy, hogy csak a bringázás,az út figyelése a dolguk.
Fogadnék rá,hogy rendszeresen tekernek arra,és arra is, hogy pár többször is nekimegy ugyanannak a kapunak.
Full vakon bazdmeg, fék nélkül verik telibe.
egyszer én is fennakadtam egy ilyen sorompón, mikor még aktívan hard enduróztam , ez egy föld út volt , ahol az előző héten még nem volt semmi, mentem haza izomból egy tempós kanyar után volt rögtön, mondjuk én rutinból befektettem alá a cross motort nem akadtam fenn rajta így.
Az biztos hogy meglepő tud lenni, ha megszokásból mész, főleg nagy tempónál.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 046
62 417
113
A nato kiképzés videóhoz, ahol elsüllyednek a pasik a vizbe rakott létrán:
Jèzus megkérdezi Pétert, hogy erős-e a hite benne, Péter iggennel válaszol. Erre Jézus:" Gyere utánam" és elindul a vizen,
Pèter elindul utàna, de elsüllyed àllandóan. "Uram" mondja, " gyarló ember vagyok, úgy látszik, nem elég erős a hitem benned."
Erre Jézus:"A kövekre lépj Pèter".

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 873
9 838
113
Jèzus megkérdezi Pétert, hogy erős-e a hite benne, Péter iggennel válaszol. Erre Jézus:" Gyere utánam" és elindul a vizen,
Pèter elindul utàna, de elsüllyed àllandóan. "Uram" mondja, " gyarló ember vagyok, úgy látszik, nem elég erős a hitem benned."

Jézus, Mózes és Chuck Norris mennek a sivatagban. Egyszer csak odaérnek egy folyóhoz. Jézus fogja magát és átsétál a folyó vizén. Látja Chuck Norris, hát utánamegy és ő is átsétál rajta. Látja ezt Mózes is, hát ő is nekiindul. De ahogy a vízbe lép a folyó elsodorja. Jézus odafordul Chuck Norrishoz:
- Te, nem kellett volna megmondani neki, hogy hol vannak a cölöpök?
Chuck Norris ránéz Jézusra:
- Milyen cölöpök?

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
3 083
12 932
113
Az utoló sort így tudom:

Szép dolog a hit, de nem árt tudni, hol vannak a cölöpök!