Humor

Fényes nappal,mint a vak egér bazdmeg,ezek mit néznek,5 méterrel maguk előtt az utat?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Mert száguldoznak, mint az állat.

images

Jay az Everybody Wants Some! cimu Linklater-mestermubol, aki kisse lunatic, es neha teljesen ertetlenul nez avagy eppen orjong... :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
eskü azt hittem te vagy az, mikor értetlen fejet vágsz... sorry, :D;):)

Az autópályán 120-al,kb féktáv 3x-osáról,félig bambulva is meglátok 1 gyufásdobozt az úton, úgy, hogy közben beszélgetek,eszek,iszok,telefonálok,vagy elméletben felnőtt témájú nagyjátékfilmet rendezek,főszereplek.
Ezek 40-50- el nem látnak meg egy 6 méter szélesz,15cm átmérőjű,kapu vasat úgy, hogy csak a bringázás,az út figyelése a dolguk.
Fogadnék rá,hogy rendszeresen tekernek arra,és arra is, hogy pár többször is nekimegy ugyanannak a kapunak.
Full vakon bazdmeg, fék nélkül verik telibe.
egyszer én is fennakadtam egy ilyen sorompón, mikor még aktívan hard enduróztam , ez egy föld út volt , ahol az előző héten még nem volt semmi, mentem haza izomból egy tempós kanyar után volt rögtön, mondjuk én rutinból befektettem alá a cross motort nem akadtam fenn rajta így.
Az biztos hogy meglepő tud lenni, ha megszokásból mész, főleg nagy tempónál.

A nato kiképzés videóhoz, ahol elsüllyednek a pasik a vizbe rakott létrán:
Jèzus megkérdezi Pétert, hogy erős-e a hite benne, Péter iggennel válaszol. Erre Jézus:" Gyere utánam" és elindul a vizen,
Pèter elindul utàna, de elsüllyed àllandóan. "Uram" mondja, " gyarló ember vagyok, úgy látszik, nem elég erős a hitem benned."
Erre Jézus:"A kövekre lépj Pèter".

Jèzus megkérdezi Pétert, hogy erős-e a hite benne, Péter iggennel válaszol. Erre Jézus:" Gyere utánam" és elindul a vizen,
Pèter elindul utàna, de elsüllyed àllandóan. "Uram" mondja, " gyarló ember vagyok, úgy látszik, nem elég erős a hitem benned."

Jézus, Mózes és Chuck Norris mennek a sivatagban. Egyszer csak odaérnek egy folyóhoz. Jézus fogja magát és átsétál a folyó vizén. Látja Chuck Norris, hát utánamegy és ő is átsétál rajta. Látja ezt Mózes is, hát ő is nekiindul. De ahogy a vízbe lép a folyó elsodorja. Jézus odafordul Chuck Norrishoz:
- Te, nem kellett volna megmondani neki, hogy hol vannak a cölöpök?
Chuck Norris ránéz Jézusra:
- Milyen cölöpök?

Az utoló sort így tudom:

Szép dolog a hit, de nem árt tudni, hol vannak a cölöpök!