Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy ki ez a pali?
eskü azt hittem te vagy az, mikor értetlen fejet vágsz... sorry,Jay az Everybody Wants Some! cimu Linklater-mestermubol, aki kisse lunatic, es neha teljesen ertetlenul nez avagy eppen orjong...
egyszer én is fennakadtam egy ilyen sorompón, mikor még aktívan hard enduróztam , ez egy föld út volt , ahol az előző héten még nem volt semmi, mentem haza izomból egy tempós kanyar után volt rögtön, mondjuk én rutinból befektettem alá a cross motort nem akadtam fenn rajta így.Az autópályán 120-al,kb féktáv 3x-osáról,félig bambulva is meglátok 1 gyufásdobozt az úton, úgy, hogy közben beszélgetek,eszek,iszok,telefonálok,vagy elméletben felnőtt témájú nagyjátékfilmet rendezek,főszereplek.
Ezek 40-50- el nem látnak meg egy 6 méter szélesz,15cm átmérőjű,kapu vasat úgy, hogy csak a bringázás,az út figyelése a dolguk.
Fogadnék rá,hogy rendszeresen tekernek arra,és arra is, hogy pár többször is nekimegy ugyanannak a kapunak.
Full vakon bazdmeg, fék nélkül verik telibe.
Nyomós érv, meghajlok szellemi "nagyságod" előtt.
A nato kiképzés videóhoz, ahol elsüllyednek a pasik a vizbe rakott létrán:
Jèzus megkérdezi Pétert, hogy erős-e a hite benne, Péter iggennel válaszol. Erre Jézus:" Gyere utánam" és elindul a vizen,
Pèter elindul utàna, de elsüllyed àllandóan. "Uram" mondja, " gyarló ember vagyok, úgy látszik, nem elég erős a hitem benned."
Erre Jézus:"A kövekre lépj Pèter".
Amúgy ki ez a pali?
Hogy mondod?Na ezt még a Fideszes politikusok is megirigyelnék. Németország visszasüllyedt a Weimari Köztársaság szintjére.
Azért szomorú, amit ennyi évtized feminizmus "elért" a nők nagy részénél. Kurtizánként öltözik, viselkedik, h minél több figyelmet, likeot, casht kapjon. Tehetség vagy szorgalom? Ugyanmár.
Musz-musz!?Hogy mondod?
Az utoló sort így tudom:A nato kiképzés videóhoz, ahol elsüllyednek a pasik a vizbe rakott létrán:
Jèzus megkérdezi Pétert, hogy erős-e a hite benne, Péter iggennel válaszol. Erre Jézus:" Gyere utánam" és elindul a vizen,
Pèter elindul utàna, de elsüllyed àllandóan. "Uram" mondja, " gyarló ember vagyok, úgy látszik, nem elég erős a hitem benned."
Erre Jézus:"A kövekre lépj Pèter".